Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde kazanan kadınlar, kaybeden erkekler!

Yasak Elma dizisinde kazanan kadınlar, kaybeden erkekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 71. bölümü 2 Mart Pazartesi akşamı FoxTV ekranında yayınlanacak. Yıldız’ın yükselişi ve Halit’in düşüşü geçtiğimiz hafta başlamıştı. Bu iki karakterin hayatın insanlara neler yaşatabileceğine yönelik verdiği mesajlar da izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyor.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Yasak Elma, 3. sezonuna başarıyla devam ediyor. 71 yeni bölümden ilk görüntüler de yayınlandı. Ender, Şahika’nın elinden işini alıyor. Şahika, Nadir’den yardım istiyor ama olumsuz yanıt alıyor.

Şahika’nın son entrikası ise Nadir’e zehir içirtmek… Şahika 71.bölümde Nadir’in sonunu getiriyor. Beklendiği gibi Hakan Karahan diziye veda ediyor…

Halit ise çocukları ile birlikte fakir bir mahallede yeni evine taşınıyor ve iş armaya koyuluyor. Halit’in düşüşü eski eşlerinin yükselişi artık dizinin yeni gerçeği… Nadir de ölünce her şey Ender’e kalıyor. Yıldız ise yeni fenomen ve yeni zengin… Dizinin yeni dönemi kadınların çıkışını, erkeklerin bitişini anlatıyor.. İşte 71. bölüm fragmanı: