Ana sayfa Sosyal Medya ‘Baht Oyunu’ dizisinin ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz’a sette sürpriz doğum günü kutlaması!

‘Baht Oyunu’ dizisinin ‘Bora’sı Aytaç Şaşmaz’a sette sürpriz doğum günü kutlaması!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının yükselen yıldızı olarak göze çarpan Kanal D’nin ‘Baht Oyunu’ dizisinde ‘Bora’ karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz’a arkadaşları sette sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Rol arkadaşı Cemre Baysel ve pastasıyla poz veren oyuncu fotoğrafın altına şunları yazdı; ‘Bu zor günlerde yüzümüz biraz olsun güldü çok şükür. Bu kadar güzel insanlarla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsınız, iyi kilerle dolu bir serüvenin içinde olduğum için şükürler olsun! Bu günü hatırlayan,kutlayan, yanımda olan olamayan herkese çok teşekkür ederim! İyi ki varsınız!’

'Baht Oyunu’ dizisinin 'Bora'sı Aytaç Şaşmaz’a sette sürpriz doğum günü kutlaması! 9

23 yaşını bitiren yakışıklı oyuncunun birlikte rol aldığı ve dizide ‘Ada’ karakterini canlandıran Cemre Baysel’de fotoğrafın altına’ İyi ki! yorumunu bıraktı. Kutlamada, kadın ve erkek figürünün yer aldığı pasta dikkat çekerken tüm set ekibi Şaşmaz’ın doğum gününü birlikte fotoğraf çektirerek kutladı.

'Baht Oyunu’ dizisinin 'Bora'sı Aytaç Şaşmaz’a sette sürpriz doğum günü kutlaması! 10

Ekran kariyerine 2017 yılında rol aldığı ‘Söz’ dizisi ile başlayan Aytaç Şaşmaz ‘Hekimoğlu’ dizisinde canlandırdığı ‘Emre’ karakteri ile çok sevildi. Baht oyunu dizisi yakışıklı oyuncunun ilk baş rolü. Oyuncu kariyerinde yükselen bir grafik sergiliyor.

'Baht Oyunu’ dizisinin 'Bora'sı Aytaç Şaşmaz’a sette sürpriz doğum günü kutlaması! 11