Ana sayfa Sosyal Medya Bakanın gözü kamaşıyor! Demet Özdemir seksi pozuna eski partneri de bayıldı!

Bakanın gözü kamaşıyor! Demet Özdemir seksi pozuna eski partneri de bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Demet Özdemir, seksiliğini sergilediği fotoğrafıyla da sosyal medyada çok konuşuldu.

Zeynep karakterinin canlandıran ve dizide verdiği güçlü kadın mesajı ile hemcinslerinin hakkını dizi aracılığı ile savunan, kadın cinayetlerine ve kadına şiddete karşı bir duruş sergileyen Demet Özdemir, sosyal medyada ise BeStyle Magazine dergisine verdiği özel pozlarıyla göz doldurdu.

Ünlü oyuncu, derginin kapağında partneri İbrahim Çelikkol ile birlikte yer aldı. Ayrıca özle pozlar da veren oyuncu, derginin Aralık sayısındaki seksi haliyle hayranlarının gözlerini kamaştırdı.

Bakanın gözü kamaşıyor! Demet Özdemir seksi pozuna eski partneri de bayıldı! 9

Demet Özdemir’in göğüs dekolteli pozuna takipçilerinden 600 binden fazla beğeni geldi.

Kemal Doğulu, “Göz kamaşması isimli eser” diyerek birçok kişinin duygularına da tercüman oldu.

Özdemir’in bu paylaşımına Birand Tunca da bomba emojisi ile yanıt verdi. Tunca ile Özdemir hatırlanacağı üzere Erkenci Kuş dizisinde partner olmuştu.  Tunca, Emre Divit karakteriyle bu dizi sayesinde bir hayli tanınmıştı.

Bakanın gözü kamaşıyor! Demet Özdemir seksi pozuna eski partneri de bayıldı! 10

BeStyle Magazine dergisinin instagram sayfasında da farklı pozlar paylaşıldı. Özdemir’in şu sözleri de yayınlandı:

“Oyunculuğa ilk adımım, hayal etmek diyebilirim. Arkadaşlarım “oyuncu olmayı düşünür müsün” diye sorduğunda eğitim almadan bunu yapamayacağımı düşündüm. Çok istiyordum tabii ki çocukluktan beri. Ancak bana ilk söylendiğinde çok zor geldi, hala öyle geliyor. Ama eğitim alma taraftarıydım. Sonra eğitim aldım iki yıl ama biri tavsiye etmeden önce hayal etmek gerekli. Dolayısıyla ilk adımım tiyatro eğitimi almak değil hayal etmekti.”

Bakanın gözü kamaşıyor! Demet Özdemir seksi pozuna eski partneri de bayıldı! 11