Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Develi yeni imajını yeni taktik ile tanıttı!

Büşra Develi yeni imajını yeni taktik ile tanıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akıncı dizisiyle yakında atv ekranında izleyicilerle buluşması beklenen ünlü oyuncu Büşra Develi, ağustos ayından bu yana çekimlerde yer alıyor. Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı dizi için çok heyecanlı olduğunu röportajlarda belirten Develi, ayrıca sosyal medyada da yeni tarzıyla dikkatleri çekiyor.

Elle Dergisi’ne özel pozlar veren ünlü oyuncu, instagram hesabından da farklı pozlarını bir süredir yayınlamaktaydı. Saçlarını düzleştiren ve geriye doğru tarayarak Matrix’teki Trinity karakterine benzeyen ünlü oyuncunun bu haline takipçilerinden büyük beğeni geldi. Ayrıca dizideki rol arkadaşı Şükrü Özyıldız da yaptığı yorumda bu saçın partnerine ne kadar yakıştığını belirtmişti.

Instagram hesabından özel pozunu 6 farklı kare ile tanıtan ve takipçilerini de bir hayli şaşırtan oyuncu, binlerce beğeni topladı.

Büşra Develi yeni imajını yeni taktik ile tanıttı! 7

Zaman zaman instagram’da kullanılan ve etkiyi daha da artırmak için yapılan bu taktik önce takipçilerinin tepkisini çekse de sonra ortaya çıkan hali beğenileri artırdı.

“O bakışlar deldi geçti” diye yorum bırakan hayranları, güzelliğine yönelik de iltifatlar yaptı.

Bir takipçisi ise, “Bir kadın bu kadar asil ve güzel ilk defa görüyorum tek kelimeyle harika” yorumunda bulundu.