Ana sayfa Sosyal Medya Baklava halt etmiş, kaslara bak! Uğur Güneş, spor salonu fotosuyla şoke etti! Berk Oktay da laf attı!

Baklava halt etmiş, kaslara bak! Uğur Güneş, spor salonu fotosuyla şoke etti! Berk Oktay da laf attı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Uğur Güneş, Aralık ayında Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etmişti. Oynadığı Yılmaz karakterinin ölümünden sonra diziden ayrılmıştı. Dizinin başrollerinden birisi olan Güneş’in ayrılık kararını kendisinin verdiği biliniyor. Oyuncunun, ilerleyen bölümlerde ayrılması bekleniyordu ama kendi isteğiyle dizideki Yılmaz karakterinin hikayesi bitirildi.

Uğur Güneş de son çekimlerini yapıp İstanbul’a döndü. Bu arada oyuncunun daha Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki işi bitmeden, bir başka dizi ile anlaşma yaptığı da öğrenilmişti.

Güneş, şu sıralar Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı bir başka iddialı projeye hazırlanıyor. Oyuncu, bu kez dizide Davut isimli bir madenciyi oynayacak.

1939 yılında Zonguldak’ta geçen hikaye için İstanbul’da döneme uygun bir platonun hazırlıkları sürüyor. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide yine imkansız bir aşka düşen ve patronunun kızına aşık olan bir adamı oynayacak Uğur Güneş.

Senaryosunu usta kalem Zülküf Yücel’in yazdığı dizi merakla beklenirken, Uğur Güneş’in de bu sürede kendisini spora verdiği görülüyor.

Oyuncu, bir süredir spor salonundan pozlarını paylaşıyor. Gittikçe kaslaştığı da görülüyordu ama son pozu, herkesi şaşkına çevirdi!

Bu duruma Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakterini oynayan Selin Genç ile oyuncu Berk Oktay da kayıtsız kalamadılar. Oktay, “Hay maşallah kardeş” notunu düşerken, Selin Genç de fotoğrafa beğeni yaptı.

Güneş’in  karın kaslarını gören takipçileri de “Abi ne yaptın?” demekten kendilerini alamıyor!

İşte Uğur Güneş’in son hali:

Baklava halt etmiş, kaslara bak! Uğur Güneş, spor salonu fotosuyla şoke etti! Berk Oktay da laf attı! 8

Baklava halt etmiş, kaslara bak! Uğur Güneş, spor salonu fotosuyla şoke etti! Berk Oktay da laf attı! 9