Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisinde ayrılık kararı herkesi üzecek!

Balkan Ninnisi dizisinde ayrılık kararı herkesi üzecek!

tarafından ker_def

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Balkan Ninnisi”, her hafta izleyicilerin buluşma ilgi odağı oluyor. Dizinin 9. bölümü, 23 Ağustos Salı akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

Dizinin, 23 Ağustos Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak 9. bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek, izleyiciler kimi zaman duygulanacak kimi zaman gülecek, zamanın nasıl akıp geçtiğini fark etmeyecek.

“Balkan Ninnisi”nin, 23 Ağustos Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak 9. Bölüm özeti ise şöyle: “Güldaniye halanın konağa gelmesi ile birlikte kimsenin huzuru kalmaz. Gençleri evlendirmek için bekar adayları listeye alan Güldaniye hala, Ertan ve Ayşen’i evlendirmek için her türlü yolu denemeye kararlıdır. Bu duruma Neriman’ın çok üzüldüğünü gören Süleyman, halayı konağa getirdiğine pişman olur.

Tıraş gecesinde kalbi kırılan Jovanka ise, Ertan’ın tüm ısrarlarına rağmen Viyana’ya gitmek için yola koyulur. Ertan’ı unutmaya, kalbinden atmaya kararlıdır.

Öte yandan evden kovulan Süleyman, Arif ve Daniel, hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini büyük bir belanın içinde bulurlar. Onlara ulaşamayan konak halkı, panik içinde onları aramaya koyulur…”

“Balkan Ninnisi”, heyecan, dram ve eğlenceli sahnelerle dopdolu 9. Bölümüyle izleyicileri, bu hafta da TRT 1 ekranlarında buluşturacak.