Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni’nin Süleyman’ı Alper Atak, diziye gelen olumsuz yorumlara tepki gösterdi!

Duy Beni’nin Süleyman’ı Alper Atak, diziye gelen olumsuz yorumlara tepki gösterdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen ve bu yazın en çok konuşulan dizilerinden biri olan Duy Beni dizisine tepkiler büyüyor. İzleyiciler şiddet sahneleri nedeniyle diziyi eleştiri yağmuruna tutarken bu eleştirilere yanıt dizinin oyuncularından biri olan Alper Atak’tan geldi.

Duy Beni dizisi bu yazın en çok ses getiren yapımlarından biri oldu. Bir lisede geçen ve öğrencilerin birbirine uyguladıkları şiddeti ekrana taşıyan dizi kısa süre önce Türkiye’nin gündemine yerleşti.İzleyiciler şiddet sahneleri nedeniyle diziyi RTÜK’e şikayet ederek yayından kaldırılmasını istedi.

Bu arada izleyicinin bu tepkisine dizinin kötü karakterlerinden biri olan Süleyman’ı canlandıran Alper Atak’tan geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Usta oyuncu Alper Atak bu tepkilerin doğru olmadığını belirterek şunları söyledi:

Duy Beni’nin Süleyman’ı Alper Atak, diziye gelen olumsuz yorumlara tepki gösterdi! 7

“Hayatın içerisinde zorbalığın olmadığı hiçbir yer yok. Biz de hayatın içerisinde olmayan hiçbir konuyu işlemiyoruz. Hayatın içinde olan konuları işliyoruz. Kötü örnek olacağımızı düşünmüyorum.”

Bu arada Duy Beni bu tepkilere rağmen sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri olmaya devam ediyor. Dizinin oyuncuları sosyal medyada gündem konusu olurken Instgram’daki takipçi sayısını da hızla artırarak büyük bir başarıya imza attı.

Instagram’da takipçi sayılarıyla ilgili raporlama yapan The Whit’in verdiği bilgiye göre Duy Beni temmuz ayında tüm dünyada takipçi sayısını en çok artıran dizi oldu. Duy Beni, temmuz ayında 673 bin takipçi topladı. Duy Beni’nin YouTube’da paylaşılan fragman ve bölümleri de kısa süre içinde milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Star TV’de başlayan yaz dizisi Duy Beni, izleyicinin dikkatini çeken bir yapım oldu. Liselerde yaşanan kimi zorbalıkların konu edildiği gençlik dizisinde bazı isimler ön plana çıkmaya başladı! Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ve Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir’in rol aldıkları dizi, yaz ekranının en çok konuşulan yapımlarından birisi.