Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı’nın Fırat’ıyla tanışmaya hazır mısınız?

Bir Küçük Gün Işığı’nın Fırat’ıyla tanışmaya hazır mısınız?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seray Kaya ve Berk Oktay’ı buluşturan ATV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Bir Küçük Gün Işığı’nın yayınlanan ilk tanıtımı heyecanı iyice artırmıştı.

Berk Oktay’ın sosyal medya paylaşımı diziyi heyecanla bekleyen oyuncunun hayranlarını daha da heyecanlandırdı. Karakterinin fotoğrafını paylaşan oyuncu, ‘Fırat hoş geldin!’ notunu düştü.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Bir Küçük Gün Işığı dizisinin çekimleri geçtiğimiz haftalarda İtalya’da başlamıştı. Başroldeki iki oyuncunun birlikte paylaştığı fotoğraflar Seray Kaya ve Berk Oktay’ın çok iyi bir çift olacağına işaret ediyordu.

Bir Küçük Gün Işığı'nın Fırat'ıyla tanışmaya hazır mısınız? 7

İlginç bir konuya sahip dizinin çekimleri son hız devam ederken yayınlanan ilk tanıtımında, Seray Kaya’nın kocasını bir trafik kazasında kaybettiğini ve bu kazanın ardından ölen kocasının bir kızı olduğunu öğrendiğini görüyoruz. Tanıtımda başarılı oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun da son derece acımasız bir karakter olarak izleyeceğimiz anlaşılıyor.

Dizide Seray Kaya’nın hayat verdiği ‘Elif’ isimli bir düğün organizatörünün, okul yıllarından beri tanıdığı arkadaşı Hakan ile mutlu evliliği dikkatleri çekerken, bir anda yaşanan ölüm ile her şeyin tepe taklak olması da hikayeyi bambaşka bir yere götürüyor.

Eşinin ölümü ile ortaya çıkan gerçeklerden sonra Elif’in hayatının tam bir masal olduğu ve bambaşka gerçeklerin sır gibi saklandığı öğreniliyor. Berk Oktay da canlandırdığı ‘Fırat’ karakteri bir yandan Elif’e zor günlerinde destek olurken öte yandan sırrın büyük bir parçası olduğu ortaya çıkıyor.

NGM Medya’nın çektiği dizide Esra Dermancıoğlu da ‘Ümran’ karakterini canlandırıyor. Ümran; köklü bir aileye mensup, geleneklerine bağlı, otoriter bir kadındır. Ailesi onun tüm dünyasıdır. Çocuklarını korumak için yapmayacağı şey yoktur, gerekirse onları kendilerinden bile korumaya kararlıdır.