Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisinde telaşlı bayram hazırlığı!

Balkan Ninnisi dizisinde telaşlı bayram hazırlığı!

tarafından ker_def

TRT 1’in uzun yıllar sonra yurtdışında çekilen ve büyük beğeni toplayan dizisi Balkan Ninnisi’nin dördüncü bölümü, 19 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşuyor. Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

Dizinin, 19 Temmuz Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak dördüncü bölümünde de yine birbirinden komik ve eğlenceli olaylar birbirini takip edecek, beklenmedik sürprizler merak uyandıracak, izleyenler zamanın nasıl akıp geçtiğini fark etmeyecek.

Farklı milletlere mensup iki gencin imkansız aşk hikayesi… “Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtan “Balkan Ninnisi”nin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstleniyor. Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban rol alıyor.

Senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizinin büyük beğeni toplayan müziklerini Alper Atakan yapıyor.

“Balkan Ninnisi” bu hafta dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

“Balkan Ninnisi”nin, 19 Temmuz Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte yeni bölümden detaylar:

Ertan evde yaşanılan aile krizinden sonra, Jovanka’ya bilekliği geri veririr. Jovanka, Ertan’ın bu sert tutumuna anlam veremez. Çaresiz kalan Ertan, ailesini tekrar bir araya toplamak ve Makedon aileyi konaktan göndermek için dayısı Süleyman ile işbirliği yapar. Ertan’ın radyo programında Süleyman’ın sesini duyan Neriman, konuşmalardan etkilenip konağa geri dönecek mi?

Telaşlı Bayram hazırlığı…

Tüm bu tatsız olaylar içinde konakta Kurban Bayramı telaşı başlar, bayram temizliği, baklava, börek hazırlıkları yapılır. Konaktaki en büyük endişe, bayram kutlamak için gelecek olan misafirlerin konakta Makedon ailesini görmeleridir. Bunun için bir anlaşma yapılır ve bayram bitene kadar Makedon aile konaktaki odadan çıkmayacağına, misafirlere görünmeyeceğine dair söz verir.

Konaktan gitmek için tek yol…

Konaktan gitmek için çare arayan Jovanka, Ertan’la konuşur. Tek çarenin dizi işini kabul etmek olduğunu, dizide oynarsa para kazanacağını ve ailesini alıp konaktan götüreceğini söyler. Ailesinden korktuğu için dizide oynamayı istemeyen Ertan ise, yapımcıya gidip kendisinin oynayamayacağını, Jovanka’nın ise bu işe ihtiyacı olduğunu söyler.

Jovanka’nın ve Ertan’ın uyumundan memnun olan yapımcıyı ikna etmek zordur. Yapımcı, Jovanka’ya partner olarak renkli gözlü bir Balkan genci bulunduğu takdirde teklifi değerlendirebileceğini söyler. Jovanka ve Ertan, Arif’in yardımıyla oyuncu aramaya başlarlar. Bu arada yollarının Pavel ile kesişmesi tüm dengeleri alt üst eder.

“Balkan Ninnisi” her salı saat 20.00’de TRT 1’de…