Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yıllar sonra bir filmde buluşmasına en çok yabancı hayranları sevindi!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in yıllar sonra bir filmde buluşmasına en çok yabancı hayranları sevindi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü isimBeren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde partner olmuşlar ve dizideki Behlül ve Bihter karakterleri ile çok sevilmişler, birbirlerine de çok yakıştırılmışlardı. Kanal D ekranlarında 2008-2010 yılları arasında iki sezon yayınlanmıştı dizi. Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı isimli romanından uyarlanmıştı. Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun senaristliğini yaptığı ve Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi, yıllardır hafızalardan silinmedi.

Hatta dizi defalarca kez tekrarlarıyla ekrana geldi ama hala izlenmeye, yeniden merakla takip edilmeye devam etti. 79. bölümle veda eden dizinin finalinin yayınlandığı gün olan 24 Haziran, Aşk-ı Memnu’nun sadık izleyicileri tarafından Bihter’in ölüm günü olarak hala anılıyor.

Bihter karakterine hayat veren Beren Saat ve Behlül’ü oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, aradan 12 yıl geçtikten sonra, izleyicilerin, hayranlarının da yoğun istekleriyle yıllar sonra yeniden bir araya geliyorlar. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da merakla izlenen bir yapım olan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 12 yıl sonra ikili Netflix için çekilecek bir filmde rol alacak.

Bir süredir yeniden partner olacakları ile ilgili haberler medyada yer almaktaydı. İki oyuncunun hayranları heyecanla gelişmeleri takip ediyorlar. Fakat sosyal medyada ilginç bir durum ortaya çıkmakta. Sadık bir izleyici kitlesi, iki oyuncunun bir araya gelişini coşku içinde kutluyor ama Aşk-ı Memnu’yu izleyen ya da iki oyuncuyu başka dizilerle takip eden yabancı hayranları, bu işe daha çok sevinmiş görünüyor!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yıllar sonra bir filmde buluşmasına en çok yabancı hayranları sevindi! 8

Aslında bu durumda Aşk-ı Memnu’nun defalarca kez ekrana getirilerek izleyicinin yıllar içerisinde bir şekilde özlemesine bile izin verilmediği bir süreç yatıyor! Yıllardır farklı kanallarda, mecralarda Aşk-ı Memnu dizisi izlenmeye devam ediliyor. Bu durum da iki oyuncunun bir araya gelmesindeki heyecanı biraz almış görünüyor!

Yerli hayranların heyecanının, yabancı hayranlardan daha sönük kaldığı sosyal medyadan görülmekte. İki oyuncu Aşk-ı Memnu dizisi ile sürekli ekranda kalmaya devam ederken, sosyal medyada ve magazinin gündeminde de birlikte sıklıkla anıldılar. Dolayısıyla kimi izleyici grubu için heyecan verici olsa da pek çok kişi üzerinde aynı etkiyi yaratmadığı gözleniyor.

Tabii şu anda henüz iki oyuncunun rol aldığı filmle ilgili görüntüler, fotoğraflar ortaya çıkmış değil. İlerleyen süreçte bu durumun değişme ihtimali de var. Özellikle Bihter ve Behlül karakterlerini unutturamasa da bambaşka iki güçlü karakterle partner olarak anılmaları, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat açısından da kariyerlerinde özel bir durum oluşturacak. İki oyuncuyu başka hikayelerde farklı rollerde görmek, izlemek isteyenler için de güzel bir fırsat olacak bu film.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yıllar sonra bir filmde buluşmasına en çok yabancı hayranları sevindi! 9

Son dönemde Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız gibi çok konuşulan yapımlara imza atan  OGM Pictures imzalı filmin hikayesini Nuran Evren Şit yazıyor. Yönetmenliğini Gönenç Uyanık’ın yapacağı film için kıvanç Tatlıtuğ, ABD’ye çekimlere gideceğini söylemişti.

İki ünlü ismin, Aşk-ı Memnu’nun ardından tam 12 yıl sonra yeniden bir araya gelmeleri, film için ilk buluşmaları ve okuma provalarına başlamaları, heyecan veren gelişmeler. Şimdi iki ismin nasıl bir hikayede rol alacakları ve kimleri oynayacakları ayrı bir merak konusu…

Filmin bazı sahnelerinin İstanbul’da çekileceği biliniyordu. Kıvanç Tatlıtuğ’un açıklamalarıyla bir kısmının da ABD’nin New York kentinde çekileceği öğrenilmiş oldu. İki oyuncunun yurt dışındaki hayranları, gelişmeleri sosyal medyadan büyük bir merakla takip etmekte. Yapılan yorumlarda yabancı hayranların. yerli hayranların ilgisini gölgede bırakacak kadar ilgisi de gözlerden kaçmıyor…