Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisinin fragmanıyla verilen mesaj bir harika!

Balkan Ninnisi dizisinin fragmanıyla verilen mesaj bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Balkan Ninnisi dizisinin çekimleri devam ediyor. Makedonya’nın Üsküp şehrinde bulunan dizinin ekibi, geçtiğimiz günlerde çekimlere başladı ve ilk fragman da yayınlandı. Dizinin setinden çok iyi bir ortam oluştuğu bilgisi geldi.

Balkan Ninnisi dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı ve görüntülerin verdiği mesaj, çok eğlenceli ve izleyicileri içine çekecek bir hikayenin gelmekte olduğu anlaşıldı. Balkan insanının samimi, içten, neşeli ve eğlenceli öykülerini anlatma hedefiyle yola çıkan Balkan Ninnisi dizisi özellikle Elveda Rumeli’yi hatırlattı.

Elveda Rumeli dizisiyle yıllar önce yine Makedonya’da çekimlerde bulunan Erdal Özyağcılar için, Balkan Ninnisi yeniden aynı bölge insanı ile bir araya gelme fırsatı verdi. Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün de başrolünde yer aldığı dizi, farklı milletlere mensup olan iki gencin imkansız aşkını konu alıyor.

“Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te çekiliyor. Bu özel şehrin ortamı da ekranlara birçok güzelliği birlikte getirecek.

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin hikayesini izleyeceksiniz.

Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliğini yaptığı Balkan Ninnisi dizisinin müzikleri de herkesin dikkatini çekecek. “Balkan Ninnisi”nin müziklerini Alper Atakan yapıyor.