Ana sayfa Sosyal Medya Balkan Ninnisi görücüye çıktı! İlk izlenim nasıl oldu?

Balkan Ninnisi görücüye çıktı! İlk izlenim nasıl oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Balkan Ninnisi, 21 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilen dizi izleyiciyi artık her salı akşamı Balkanların büyülü dünyasına götürecek.

Sanat dünyasının usta isimleri Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad’ın, başrolleri Emre Bey ve Merih Öztürk’le paylaştığı dizide, Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban rol alıyor.

Dizinin yönetmenliğini ise Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın üstlenirken, senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç kaleme alıyor. Dizinin genç başrol oyuncuları Merih Öztürk ve Emre Bey’den ilk selfie de geldi.

Balkan Ninnisi görücüye çıktı! İlk izlenim nasıl oldu? 7

Dizi izleyicisi ikiliyi ilk bölümden itibaren birbirine çok yakıştırdı. Özellikle çiftin karşılaşma sahneleri  çok beğenildi. Karşılaşma müziği de izleyiciden tam not aldı. Müzik ve sahne uyumu beğenilirken Emre Bey ve Merih Öztürk uyumu, izleyiciyi ekrana bağlamayı başardı.

Dizide, iki farklı ailenin çocukları olarak birbirlerine büyük bir aşk besleyen ancak ailelerinin onay vermediği ilişkilerini gizlice yaşayan aşıkların ve ailelerinin hikayesi anlatılıyor.

Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilen dizi izleyiciyi artık her salı akşamı Balkanların büyülü dünyasına götürecek. “Balkan Ninnisi” her salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.