Ana sayfa Dizi Haberleri Tadı damaklarda kalan Halka’nın yeni bölümleri geliyor! Ama ortada çok büyük bir soru işareti var!

Tadı damaklarda kalan Halka’nın yeni bölümleri geliyor! Ama ortada çok büyük bir soru işareti var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Farklı hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Halka dizisinin ilk kez ekrana gelmesinin üzerinden dört yıl geçti. Yayınlandığı dönem belirli bir kesim tarafından çok ilgi gören ve sıra dışı bir iş olarak tanımlanan Halka dizisinin yeni bölümlerinin çekileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Ancak bu haber beraberinde çok önemli bir soru işaretini getirdi.

Halka dizisi 2018 yılında TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşmuştu. Polisiye türündeki dizinin senaryosu Aziz Tuna, Selim Bener, Ali Demirel ve Meryem Diri tarafından kaleme alınmıştı. Dizinin başrollerinde ise Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi iki usta ismin yanı sıra son yılların çok parlayan isimleri Hande Erçel, Serkan Çayoğlu, Hazal Subaşı ve Kaan Yıldırım gibi genç oyuncular yer alıyordu.

Birbirinden farklı karakter ve hayatlara sahip olan iki genç adam ‘Kaan’ ve ‘Cihangir’in, rastlantı olarak düşündükleri ve kader sandıkları bir komploya karşı omuz omuza mücadelesini anlatan dizi farklı konusuyla ilgi çekse de 19. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Tadı damaklarda kalan Halka’nın yeni bölümleri geliyor! Ama ortada çok büyük bir soru işareti var! 7

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, yayınlandığı dönem çok büyük ses getirmeyen ancak sıra dışı hikayesiyle akıllarda kalan Halka dizisinin yeni bölümlerinin çekileceğini duyurdu. Buna göre Halka dizisini yeni bölümlerinin çekimlerine eylül ayında başlanacak. Sekiz bölümden oluşacak dizi TRT’nin dijital platformunda yayınlanacak.

Sina Koloğlu farklı bir iş olan ve tadı damaklarda kalan Halka dizisinin yeniden çekilmesinin çok güzel bir adım olduğunu belirtti. Ancak akıllara hemen şu soru geldi: Halka dizisi yine aynı kadroyla mı çekilecek?

Halka dizisinde rol alan genç oyuncular o zamanlar yolun henüz başındayken şimdi her biri çok büyük projelere imzalar atan yıldız oyuncular. Örneğin Hande Erçel’in Disney Plus’la özel bir anlaşma yaptığı biliniyor. Dolayısıyla Erçel’in yeniden Halka’da yer alması zor gibi görünüyor. Şimdi Halka’nın hayranları dizinin oyuncu kadrosunun hangi isimlerden oluşacağını merak ediyor.