Ana sayfa Dizi Fragmanları Bambaşka Biri dizisi 14. yeni bölümde Leyla düğümleri çözmeye başlıyor!

Bambaşka Biri dizisi 14. yeni bölümde Leyla düğümleri çözmeye başlıyor!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri dizisinin gün değiştirmesinin ardından reytinglerinin ciddi şekilde düşmesi büyük bir talihsizlik oldu.

Fox TV’nin büyük umutlarla yayına aldığı ve yurt dışında da çok güçlü bir ilgi gören Bambaşka Biri dizisi 15 Aralık Cumartesi akşamı 14. bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Projenin 16. bölümde final yapacağına yönelik iddialar da ortaya atılmıştı.

Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 14. yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ise şöyle:

Leyla’nın keşifleri Öztürk ailesiyle ilgili düğümleri hızla çözmeye başlar. Ancak Leyla’nın hırsı Turan’ı istemediği şeyler yapmaya itecektir. Nevin bakış açısını değiştirecek bir yüzleşme yaşar.

Nuray ve Nurgül, Gediz ailesinin sabırlarını zorlamaya devam eder. Sebep oldukları karmaşadan faydalanan Nuray, Tahir’in vicdanıyla oynar.

Kendini bir kez daha Doğan’ın oyunları içinde bulunan İdris ona bir açıklama borçludur. Bu sefer çocukluğunu araştırma sırası Doğan’da olacaktır.
Doğan tekrar ipleri eline alınca Kenan’la mücadele etmesi kaçınılmaz olur. Ailesi Doğan’ın dönüşünden habersiz olsa da bu durumu Leyla’dan saklamak o kadar kolay değildir.

Gerçekleri öğrenen Sadık panikle hareket etmeye başlar. Bu durumdan faydalanan Doğan’ın planı beklenmedik bir misafir tarafından yarıda kesilir.