Ana sayfa Dizi Fragmanları Bambaşka Biri dizisi 7. yeni bölümde Leyla ile Kenan farklı yollara başvuruyor

Bambaşka Biri dizisi 7. yeni bölümde Leyla ile Kenan farklı yollara başvuruyor

tarafından ker_def

Bambaşka Biri dizisinin 23 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 7. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 7. bölümü ile ilgili detaylar şöyle:

Adliyede yaşanan bir felaketin üzerine Leyla tekrardan gerçeklere bir adım uzaklaşır. Fakat olayın ardından bulunan bir ipucu soruşturmanın yeni hedefini belirler.

Gerçekleri yanlış kişiye açıklayan Nevin, Doğan’ı da oğlu olarak kabul etmeye başlamaktan başka çaresi olmadığını düşünmeye başlar. Eşinin aksine Doğan’ı kabullenemeyen Turan ise İdris’le çarpıcı bir yüzleşme yaşar.

Korkarak yaşamaktan yorulan Ekrem ipleri kendi eline almaya karar verir. Şimdiye kadar hedeflerini avlayan taraf olan Doğan bu sefer avın kendisi olacaktır. Şahinde ve Ekrem’in gerçekleri saklamak uğruna söyledikleri yalanlar ise Tahir’i karanlık bir yola sürükler.

Nuray’ın kıskançlığıyla sebep olduğu kargaşa Tahir’in Yasemin’le ilgili umutlarını açığa çıkarır. Yasemin’in en zor anında desteğine koşan kişiyse Murat olur.

Leyla, Kenan’dan uzak durabilmek için büyük değişikliklere hazırlanırken Kenan ona yakın kalabilmek için hayatının en önemli parçasını feda eder.