Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden başrol oyuncusunun ayrılığı kötü bir sürpriz oldu!

Kardeşlerim dizisinden başrol oyuncusunun ayrılığı kötü bir sürpriz oldu!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisi atv ekranlarında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dördüncü sezonunda bile milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başaran bir yapım olarak Kardeşlerim dizisinin başarısından bahsetmek yanlış olmayacaktır.

Dizinin ekibinden eksilen oyuncular ise hikayenin gücü sayesinde izleyicilerin ekrandan çok da fazla kopmasına neden olmadı. Bu sezonun başında Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran’ın ayrılığından sonra bile ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile Kardeşlerim dizisinin gayet iyi bir dönem geçirdiğini söyleyebiliriz.

Dizinin hikayesinde Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy’un da projeden ayrıldığı ortaya çıktı. Şengül karakterinin trafik kazası sahnesi ile birlikte ölümünün ardından çeşitli mesajlar paylaşıldı.

Dizinin ekibine dram yüklü bir şekilde veda eden Fadik Sevin Atasoy’un sağlık sorunları nedeniyle bu kararın alındığının ortaya çıkması da sosyal medyada konuşulan bir konu oldu.

Yurt dışında da büyük ilgi gören ve For My Family ismi ile Türk dizi sektörünü gurur ile birçok ülkede temsil eden Kardeşlerim dizi projesi, artık bir başrol isminin daha olmadığı bölümlerle yoluna devam edecek.

Fadik Sevin Atasoy için yapımcı tarafından veda mesajı paylaşılırken yapılan duyuruda, “bir sağlık sorunu” nedeniyle bu kararının alındığının vurgulanması dikkat çekiciydi.