Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi beğenilince Biran Damla Yılmaz’a bir haller oldu!

Baraj dizisi beğenilince Biran Damla Yılmaz’a bir haller oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz hem büyük bir şansın hem de bir şanssızlığın içinde. Büyük şansı, Kırgın Çiçekler dizisindeki müthiş çıkışının ardından kariyerinde basamakları çifter çifter çıkabileceği bir işe başladı.

Baraj dizisinden bahsediyoruz. Salı akşamı yayınlanan ilk bölümünde Nehir (Aysel) karakteri ile büyük beğeni toplayan Biran Damla Yılmaz, hem rolüne çok iyi oturduğunu hem de bu dizi ile kariyer basamaklarını hızlı şekilde tırmanabileceğini gösterdi.

Baraj dizisi beğenilince Biran Damla Yılmaz'a bir haller oldu! 7

Oyuncu bu durumun sevincini yaşıyor. Reytinglerin çok iyi gelmesiyle de büyük mutluluk yaşayan oyuncu, instagram hesabından ev halini paylaştı. Baraj dizisi her ne kadar çok beğenilmiş olsa da, dizinin çekimlerine ara verilmek durumunda kaldı.

Koronavirüs nedeniyle evine kapanan oyuncu, köpeği ile sevimli pozlarını instagram hesabından paylaştı ve adeta mutluluk saçtı. Baraj dizisinin çok iyi başlangıç yapmasının oyuncunun moralini ne kadar yükselttiği youtube kanalından yayınladığı vlog ile de ortaya çıktı.

Yılmaz, Baraj dizisi çekimlerinde yaşananlardan oluşan görüntüleri ile takipçilerini adeta mest etti. İşte o anlar: