Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi en çok da Biran Damla Yılmaz’ı yükseltiyor!

Baraj dizisi en çok da Biran Damla Yılmaz’ı yükseltiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarını yeni sezonda çok farklı yapımlar bekliyor… Mart ayında ilk iki bölümü yayınlanan Baraj dizisi çok sevilmişti ve yeni bölümleriyle Eylül ayında fırtına gibi eser ise kimse şaşırmasın…

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 3. bölümü 1 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Verilen ilk mesaj net, dizinin günü değişmedi ve kadın izleyiciler birincil hedef…

Biran Damla Yılmaz, Nehir karakteri ile zaten ilk iki bölümde hem dikkat çekmiş hem de hayranlık uyandırmıştı. Yayınlanan yeni fragmanlar için yapılan izleyici yorumlarında oyuncuya yönelik büyük bir sevgi ve ilginin olduğu da görülüyor.

İlker Kaleli ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündemde olan Biran Damla Yılmaz, Kırgın Çiçekler ile tanındı. Ancak ekrana damga vuracak bir başka projeye ihtiyacı vardı. Baraj dizisi de sanki oyuncuya bu aradığı çıkışı sağlayacak gibi duruyor.

Biran Damla Yılmaz’ın güzelliğinin yanı sıra, oyunculuk performansının da iyiye doğru gittiğini düşünen hayranlar, sosyal medyada oyuncuya övgü dolu sözlerle destek veriyor.

Baraj dizisinin en çok da genç oyuncuya yarayacağı net…