Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan hem müjde verdi hem de Ozan Güven konusunda dikkatliydi!

Pelin Karahan hem müjde verdi hem de Ozan Güven konusunda dikkatliydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kavak Yelleri dizisinde Aslı olarak kalplere giren ve uzun yıllardır da farklı projelerde yer alarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pelin Karahan, beklenen müjdeyi verdi.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda yeniden ekranlara geri dönecek. Setleri özlediğini dile getiren Pelin Karahan, “Konuşuyoruz, bakalım, inşallah. Belirli net bir şey yok ama görüştüğüm şeyler var. Bakalım kısmet” ifadesini kullandı.

Ev değiştirme telaşı yaşayan, aynı zamanda tatilini de sürdüren Pelin Karahan, kameralara konuştu. Bodrum’u çok sevdiğini ve bütün yazı da burada geçirdiklerini anlatan oyuncu, bir yaz ve rahatlık havası içinde olduklarını ifade etti.

Koronavirüs konusundaki sorular üzerine oyuncu, “İstanbul’a döndüğümde çok daha dikkatli olmak lazım. Orada da öyleyiz. Çok fazla kendi bulunduğumuz alandan çıkmamaya çalışıyoruz. Gittiğimiz kalabalık yerlerde maske takıyoruz ama İstanbul’da ekstra dikkat etmek lazım” diye konuştu.

Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiası ile ilgili sorular üzerine davanın sürdüğünü hatırlatan Pelin Karahan, polemiğe girmemeye özen gösterdi. Şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu dile getiren oyuncu, “Ben olayın detayını, hiçbir şeyini bilmiyorum. Şu an dava devam ettiği için bir şey söylemeyim” diye konuştu.

Bilindiği üzere Ozan Güven ile Pelin Karahan, Muhteşem Yüzyıl dizisinde partner olmuş ve uzun süre aynı sette çalışmıştı.