Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisi ilk bölümüyle başlıyor! Reytingler altüst olacak!

Baraj dizisi ilk bölümüyle başlıyor! Reytingler altüst olacak!

tarafından ker_def

Fox TV’nin yeni dizisi Baraj, 17 Mart Salı akşamı izleyicilerle saat 20.00’da buluşacak. Kadın dizisinden sonra Fox TV, salı akşamları kaybettiği büyük bir reytingi,Baraj dizisi ile geri almanın derdinde… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ramo, Tutunamayanlar, Hekimoğlu gibi yapımlarla mücadele edecek olan Baraj,özellikle de kadın izleyicileri hedefliyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Burak Yörük’ün başrollerinde olduğu dizinin ilk bölümünün nasıl bir sonuç getireceği merak ediliyor. Dizinin reytingleri altüst ederek diğer rakip dizilerden izleyici kapması da beklentiler arasında. Baraj dizisinin 1. bölümünden 3.fragmanı videoda bulabilirsiniz.

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor.

Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir.

Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır…