Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi işte şimdi Türk filmlerine benzedi! Hoş geldin zalim ve kötü adam!

Baraj dizisi işte şimdi Türk filmlerine benzedi! Hoş geldin zalim ve kötü adam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisi, 15.yeni bölümü ile 24 Kasım’da izleyicilerle buluşacak. 1977 yılında çekilen Baraj isimli Türk filminin dizi uyarlaması olan projede, hikayenin gidişatı iyice heyecanlı hale geldi…

Nehir’i Nazım’a kaptırmak istemeyen Tarık, Halil cinayetini Nazım ustanın üzerine yıkmak için planları yapıyor. Nehir ile Nazım aşkını kabullenmeyen Tarık’ın bu planı tutacak mı bilinmez… Ancak Türk dizilerindeki kötü, vicdansız ve entrikacı karakterlerin arasına artık Tarık’ı da net bir şekilde yazabilirsiniz. Yeşilçam filmine doğru evirilen hikayenin gidişatı, Nazım için pek de iyi olmayacak.

Nermin de kızı Ayşe üzerinden Nazım’ı sıkıştırıyor. Nehir ile aralarını açmak için tüm oyunculuğunu kullanan Nermin, izleyiciyi fazlasıyla gıcık etmeyi de başardı. Nermin, Nazım’ı istiyor. Tarık, Nehir’i istiyor… Nazım ile Nehir ise birlikte olmak için tüm şartları zorluyor… Baraj dizisinde işlerin fena halde karıştığı ortada.

Burak Yörük’ün Tarık karakterindeki başarısı da yeni bölümlerde daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Tarık, gücünü kullanarak, suçsuz birini kendi suçuna bulaştırmak için elinden geleni yapacaktır.

Baraj dizisinin gidişatı da Nazım’ın uğradığı haksızlık, Nehir’in çaresizliği ve kötülerin yine masumların kaderini belirlediği bir döneme doğru ilerliyor.

Baraj dizisi 15. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Ayrıca dizinin geçtiğimiz gün yayınlanan ilk fragmanında ise çok farklı olaylar vardı. Nazım’ın arkadaşı olan Hakan, onun peşindeydi. Sonunda Nehir ile Hakan’ı el ele birlikte gösteren görüntüler de verilmiş, Nehir’de o sahnede bir araçtan sıkılan kurşun ile kanlar içinde yerde kalmıştı.

Baraj dizisinin 15.bölümünden yayınlanan 2 fragman arasındaki farklar da izleyicilerin kafasını karıştırmaya yetti. Dizi iyice ilginç bir hal aldı.