Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde asıl aşk Eda ve Serkan’ınki değil, siz asıl gizlenen çifte bakın!

Sen Çal Kapımı dizisinde asıl aşk Eda ve Serkan’ınki değil, siz asıl gizlenen çifte bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba’dan Cumartesi akşamlarına alınan Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’da herkes Serkan ve Eda aşkına kitlenmiş durumda. Hande Erçel ve Kerem Bürsin uyumu da bu dizi çiftini daha da sempatik yaptı. Sosyal medyada bu çift hakkında her gün binlerce mesaj paylaşılıyor.

Ancak dizide bir de aşklarını uzun yıllar boyu saklayan, gizlenen ve artık patlama yapma duruma gelen bir başka çift daha var… Anıl İlter’in canlandırdığı Engin ile Başak Gümülcinelioğlu’nun hayat verdiği Pırıl karakterlerinden bahsediyoruz. Engin ve Pırıl’ın yaşadıkları ilişkiyi saklamaları dikkat çekiyor.

Birbirlerine uyumları ile dikkat çeken bu ikili, yeni dizi çiftimiz oldu. Engin, aslında bu aşkı pek saklamak istemiyor. Ancak Pırıl’ın katı kuralları ve büyük bir disiplin hali var ki, Engin, bunu bir türlü aşamıyor.

Kamera Arkası programı Sen Çal Kapımı dizisinin setini ziyaret etti. Anıl İlter, soru üzerine Engin ve Pırıl ilişkisinin dip notlarını izleyicilerle paylaştı.

Sen Çal Kapımı dizisinde asıl aşk Eda ve Serkan'ınki değil, siz asıl gizlenen çifte bakın! 8

Anıl İlter, bu aşk ile ilgili şu detayları verdi: “Engin, Pırıl ile yaşadığı aşkı pek saklamak istemiyor ama Pırıl biraz disiplinli olduğu için, ofis içinde çok fazla böyle bir görüntü vermek istemiyor. Hayatı boyunca da buna dikkat etmiş. İş hayatında aşka çok yer olmadığını, hiç yer olmadığını düşündüğü için, zaten bu düşüncesine de Engin çok hakim. Bu yüzden de yıllar boyunca olan olan aşkını içinde tutmuş, ama artık ‘yeter’ noktasına geldiği zamanda bu yıllarına denk gelmiş. Artık yeter noktasında ve Pırıl’ı da ikna ekmeyi başarmış.”

Engin’in Pırıl’a evlilik teklifi de bir hayli esprili bir şekilde sunulmuştu. Dizide Pırıl karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu da bu aşk hakkında düşüncelerini açıkladı.

Sen Çal Kapımı dizisinde asıl aşk Eda ve Serkan'ınki değil, siz asıl gizlenen çifte bakın! 9

Engin’in 10 yıldır Pırıl’a aşık olduğunun altını çizen oyuncu, şöyle konuştu: “Pırıl’ın hayatında da Engin en önemli iki insandan birisi. Hatta en önemli insan olabilir. Ona çok güveniyor, onu çok seviyor, çok da yakın arkadaşı. 10 yıldır aslında bunu da fark etmemiş. Çünkü hayatındaki en önemli şey aslında iş. Dolayısı ile gözünü açıp bakmamış.At gözlüğü ile bakmış hep, sonra Engin’i kaybettiğini düşündüğü anda ona olan hislerini fark ediyor Pırıl. Yaşadıkları ilişkide Pırıl’ın çıkmazları var. Sınırları var. İstemiyor, iş yerinde aşk dedikodusu içinde anılmaktan. İşten, motivasyonunun oraya çekilmesini de istemiyor. Ama bir şekilde oraya çekiliyor. Çünkü aşık oluyor.”

Sen Çal Kapımı dizisinde herkesin gözü Eda ve Serkan çiftine ne olacağının üzerinde… Ancak Engin ve Pırıl karakteri de aslında başrollerden rol çalmaya başladılar…

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.