Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi yaptı yapacağını, final bekleyenleri mosmor etti!

Baraj dizisi yaptı yapacağını, final bekleyenleri mosmor etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay / Salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Baraj dizisi çok ilginç aşamalardan geçti. İlk olarak Mart ayında 2 bölümü yayınlandı ve çok beğenildi. Ancak araya giren pandemi süreci izleyicinin kaçmasına sebep oldu.

İkinci sezona çok kötü reytinglerle başlayan dizinin gidişatı hiç iyi değildi. Hatta final yaptı yapacak diye tahminler yürütülmeye başlandı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’u başrollerde buluşturan dizinin hikayesine yönelik de ciddi bir eleştiri dalgası başladı.

Sosyal medyada izleyiciler dizinin hikayesinin renksiz, ruhsuz olduğu eleştirileri yaptı. Oyunculuk performansı noktasında da Biran Damla Yılmaz fazlasıyla eleştirildi.. Tüm bu yaşananlardan sonra Baraj dizisinin hikayesinde ilerleme olması, anlatımın renklendirilmesi ve oyuncu performanslarında da ciddi bir düzelmenin yaşanması reyting sonuçlarında ciddi bir değişeme sebep oldu.

Menajerimi Ara dizisinin gün değiştirmesi ile yukarı yönlü bir ivme kazanan Baraj, haftalardır ağır ağır yukarı yönlü çıkış yaşadı. Özellikle total grubunda 5’li reytingleri dün akşamki 12. bölümü ile geçen dizi final bekleyenleri adeta mosmor etti.

Gerçekten de çok müthiş bir geri dönüş sergileyen Baraj dizisi, ABC1 grubunda da 4’lü reytingleri zorlayacağını gösterdi. AB grubu hala düşük olsa da totalde bu seviyeler devam eder ise dizinin sezon sonuna kadar hikayesini de geliştirerek reytinglerini belirli bir seviyenin üzerinde tutması pek de zor olmayacaktır.

Fox TV’nin tüm bu süreçte hazırda bekleyen dizileri olmasına rağmen Baraj’a fırsat tanıması ve hemen yayından kaldırmak gibi bir adım atmaması da yaşanan yükselişin en anlamlı detaylarından birisiydi…