Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisi iyi ile kötü arasında, tam arafta kaldı!

Hekimoğlu dizisi iyi ile kötü arasında, tam arafta kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haftalardır Hekimoğlu dizisinin reytinglerde bir ileri, bir geri hareketini izleyoruz. Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu karakteri ile etkili bir performans sergilediği dizinin ikinci sezonu ilk sezona göre düşük reytinglerle devam ediyor. Masumlar Apartmanı’na kaptırılan izleyici sayısı çok fazla. Bu da Hekimoğlu’nu olumsuz etkiliyor. Ancak Menajerimi Ara dizisinin gün değiştirmesi de Baraj gibi Kanal D dizisi için de iyi bir gelişme oldu.

Kanal D’nin büyük sabır gösterdiği dizi ne çok iyi ne de çok kötü… Dün yayınlanan 24. bölümde her şeyden önce totalde 4’lü seviyelerde tutunmaya çalışan bir Hekimoğlu gerçeği var. Ayrıca AB ve ABC1 gruplarında da 3’lü reyting oranları görülüyor. Ekranda artık reyting elde etmek hiç de kolay değil. Hem de çok güçlü rakiplerle yarışıyorsanız…

Dizinin hayranlarının en büyük eleştirisi, en çok da Kanal D’nin böyle etkili ve farklı bir yapımı neden daha geniş bir şekilde tanıtımını yapmadığı yönünde…Sosyal medyada bu eleştiriler bir süredir devam ediyor. Burada Kanal D’ye büyük iş düştüğü bir gerçek…

İzleyiciler sosyal medya üzerinde diziyle ilgili yoğun bir etkileşim dalgası oluşturuyor. Ancak bunun reytinglere yansıması çok sınırlı… Yine de son haftalarda bir çıkış havası veren Hekimoğlu dizisi tam olarak arafta kalmış durumda.

Reytingler ne kötü, ne de çok iyi… Sonuçta Kanal D’nin beklemek ve dizinin tanıtımı için daha çok çaba harcamak dışında bir şansı yok.

Hekimoğlu dizisinin 10 Kasım Salı günü yayınlanacak olan 25. bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.