Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde 6. bölüm kritik önem taşıyor!

Baraj dizisinde 6. bölüm kritik önem taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Mart ayında 2 bölümü buluşan ve çok beğenilen Baraj dizisi, yeniden ekrana döndü ama eski başarılı reytingleri geri gelmedi.

Salı akşamları yayınlanmakta olan dizinin başrollerinde; Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk bulunuyor. Dizinin ekibi neşeli ve yoğun bir çalışma yürütüyor. Sette herkes halinden memnun. Ancak dizinin reytinglerinden kimse memnun değil.

1977 yılı yapımı olan Baraj filminden esinlenilerek diziye uyarlanan yapım, geçtiğimiz hafta reytinglerinde bir yükseliş sergileyerek umut vermişti. Bu yükselişin devamı çok önemli. Bu nedenle de 22 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan bölümün sonuçları heyecanla bekleniyor.

Baraj dizisinde 6. bölüm kritik önem taşıyor! 8

Peki 6. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Baraj’daki hapis hayatından nihayet kurtulan Tarık, bu fırsatı Nehir ile baş başa vakit geçirmek için kullanır. Fakat bu yaptığının hem kendini hem de Nehir’i büyük tehlikeye atacağının henüz farkında değildir.

Baraj dizisinde 6. bölüm kritik önem taşıyor! 9

Eski kurbanları İsmet ve Ahmet’in izini bulması artık Nehir’i kapana sıkıştırmıştır. Nehir artık üç farklı hayatı aynı anda yaşamak zorundadır.

Üstelik gizlediklerini en son istediği kişi öğrenmek üzeredir: Nazım. Nehir’in yalanını öğrenen Nazım, kendi yalanını ne zaman itiraf edecektir?