Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisi sıçrama yaptı! Savaşçı ve Maria ile Mustafa reytingde geriye düştü!

Arıza dizisi sıçrama yaptı! Savaşçı ve Maria ile Mustafa reytingde geriye düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında ikinci bölümü dün akşam yayınlanan Arıza dizisinin başarılı çıkışı devam ediyor. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ıın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümünün elde ettiği reytinglerin tüm kategorilerde 5’ün üzerinde gerçekleşmesi büyük bir başarı olarak dikkat çekiyor.

Daha önce Savaşçı dizisinin sürüklediği Pazar akşamlarının yeni sürükleyici dizisinin Arıza olacağı artık netleşmeye başladı. Aksiyonu bol olan ve Tolga Sarıtaş gibi peşinde büyük bir izleyici kitlesini koşturan bir oyuncunun da varlığı, Arıza dizisinin yükselişinin en önemli sebepleri…

5. sezona önceki hafta başlayan Savaşçı dizisinde ise bir düşüş yaşandığı reytinglerden anlaşılıyor. 2,6 – 4,6 arasında reytinglere sahip olan Savaşçı dizisinin birçok yapıma nazaran iyi sonuçlar aldığı da ortada… Ancak Fox TV’nin dizisi artık Pazar akşamları için çok zorlu bir rakip ile mücadele etmek durumunda.

Arıza dizisi sıçrama yaptı! Savaşçı ve Maria ile Mustafa reytingde geriye düştü! 9

atv’nin dram dizisi Maria ile Mustafa ise etkileyici performanslar sergilemesine rağmen, bunun karşılığı olan reytingleri elde edemedi. Dizi beklentilerin altında kalsa da yine de milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlamayı başardı. AB grubunda çok düşük olan dizi, totalde güçlü ve ABC1 grubunda da fena değil… Dizinin bu hafta reytinglerinde bir düzelme de görülüyor. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’i başrolde buluşturan dizinin gelecek haftalarda biraz daha yükselmesi bekleniyor.

Arıza dizisi sıçrama yaptı! Savaşçı ve Maria ile Mustafa reytingde geriye düştü! 10

Pazar gününün bir başka dizisi Tövbeler Olsun ise, reytingleri çok düşük olsa bile TRT1’de yayınlanmanın farkını yaşıyor.

İşte 20 Eylül Pazar gününün ilk 10 program listesi:

Arıza dizisi sıçrama yaptı! Savaşçı ve Maria ile Mustafa reytingde geriye düştü! 11