Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde alınan son karar reytingleri daha da yükseltir!

Baraj dizisinde alınan son karar reytingleri daha da yükseltir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisi reytinglerini yükselttiği son dönemde adeta ipten döndü… 2. sezona kötü başlayan ancak hikayesine yenilikler katan ayrıca, yeni oyuncularla da kadrosunu güçlendiren dizinin gidişatı şu anda gayet iyi.

Fox TV’de bu sezon neredeyse yayından kaldırılacak noktada kötü reyting sonuçlarından sonra dizinin toparlaması herkesi mutlu etti. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 16. bölümü yayınlandı.

8 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 17. bölümden ilk fragman paylaşıldı. Nazım’ın evinin bahçesinde Halil’in cesedini bulan Nermin, hemen Nazım’ı aradı. Nazım da polisleri arayarak ceset ihbarında bulundu.

Nazım, savcı tarafından birinci derecede şüpheli olarak gözaltına alındı. Nehir ise sevdiği adamın kollarına takılan kelepçe ile ne yapacağını bilemez durumdu. Dizinin yeni bölümüne Gizem Karaca da katılacak. Oyuncu, Nazım karakterinin avukatı Bahar olarak izleyeceğiz. Oyuncu, Nazım’ın suçsuzluğunu ispatlamak için büyük çaba sarf edecek.

Baraj dizisinde alınan son karar reytingleri daha da yükseltir! 7

En son TRT1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinde ekrana gelen Gizem Karaca, böylece yeni sezonda da kendisine rol bulmuş oldu.

Bahar, Nazım’ın (Feyyaz Duman) avukatı olarak izleyici karşısına çıkacak. Alımlı ve dikkat çekici bir avukat olan Bahar, hikayenin en kilit noktalarından birinde yerini alacak. Baraj dizisinde hikayenin gelişmesi için yeni karakterlere ihtiyaç vardı.

Bu noktada atılan bu adımın da reytinglerin yükselişini destekleme noktasında bir artı olduğunu değerlendirebiliriz. Gizem Karaca’dan sonra reytinglerin nasıl seyredeceği de dikkatle izlenecek.

İşte 8 Aralık Salı akşamı yayınlanacak Baraj dizisinin 17. bölümünden ilk fragman: