Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde bir ayrılık yaşanacak, ortalığı hüzün kapladı

Baraj dizisinde bir ayrılık yaşanacak, ortalığı hüzün kapladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranına izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor… Tarık konusunda büyük sınav veren Nazım ve Nehir, şimdi de Nermin konusunda ne yapacağını bilemiyor…

Ayşe’nin kendi kızı olduğunu öğrenen Nazım, büyük sırrı öğrenene kadar hayatın gerçeklerinden biraz uzaktaydı. Ancak, Nermin o sırrı açıkladı. Dizinin dün akşam yayınlanan 12. bölümünde Nermin karakteri o sırrı açıkladı…

Bundan sonra Ayşe’ye anne ve babalığı Nehir ile Nazım yapmak durumunda kalacak. Çünkü Nermin ölmek üzere. Bu gerçeği itiraf eden Nermin, Nehir ile Ayşe’nin yakınlaşmasını hem kıskandı hem de bundan çok mutlu oldu. Çünkü Ayşe’nin ona çok iyi bakacak birisine ihtiyacı var.

Baraj dizisinde Nermin karakterini canlandıran Nezaket Erden, önceki hafta diziye katılmıştı. Oyuncu yakında diziden ayrılacak. Nazım ve Nehir’in hayatına ise Ayşe tam ortadan girmiş olacak.

Yıllar önce Nazım’dan ayrılan ve kızı ona hiç göstermeyen Nermin, şimdi ortaya çıktı ve eski eşinin hayatını kökünden değiştirdi. Böylece dizinin yeni bölümlerinin tahmin edilemeyecek olaylara gebe olduğu da ortaya çıktı.

İşte Baraj dizisinin 12. bölümünde yayınlanan Nermin’in itirafının yer aldığı sahne: