Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi Hazal Türesan’a hayatta bir eşik atlattı!

Mucize Doktor dizisi Hazal Türesan’a hayatta bir eşik atlattı!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hazal Türesan, MAG dergisine konuştu… Yetenekli insanlarla yolculuk yapmanın bir oyuncunun başına gelebilecek en güzel şey olduğunu belirten Hazal Türesan, Mucize Doktor dizisindeki rol arkadaşlarını da bu sözüyle onore etti.

“Mucize dediğimiz şeyin çok naif ve masalsı bir tarafı var” diye konuşan oyuncu, dizinin kendisinde nasıl duygular yaşattığını da şu sözlerle ifade etti: “Bazen bir sahneyi çekerken öyle bir an oluyor ki hem kişisel hem de mesleki anlamda hayatta bir eşik atladığımı fark ediyorum”

Mucize Doktor ve Atiye dizilerinde performansı ile büyüleyen Hazal Türesan, MAG Kasım sayısı için objektif karşısına geçti. İyi bir oyuncu olmak için çok çalışmanın disiplinli olmanın ve kendisini sabote etmemek olduğunu belirten başarılı güzel gelecek hedeflerini de özel röportajında paylaştı.

Mucize Doktor dizisi Hazal Türesan'a hayatta bir eşik atlattı! 9

Dergiye seksi pozlar da veren ünlü oyuncu, güzelliğini de yansıttı.

Şu an Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Beliz karakteri ile gerçek hayattaki Hazal’ın kriz yönetimlerinin aynı olduğunu belirten Türesan, “Mucizelere inanır mısınız?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

Mucize Doktor dizisi Hazal Türesan'a hayatta bir eşik atlattı! 10

“Mucize dediğimiz şeyin çok naif ve masalsı bir tarafı var. Her birimizin o naifliğe ihtiyacı var. Bence zaman zaman bir masalın içinde kaybolmanın da hiçbir sakıncası yok.”

Kendini eleştirdiğini de belirten güzel oyuncu, “Kendimi eleştirmekten övmeye fırsat bulamıyorum. Aşırıya kaçtığımda en beğenmediğim özelliklerime dönüşebiliyor” dedi.

Mucize Doktor dizisi Hazal Türesan'a hayatta bir eşik atlattı! 11