Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde bir yanlış anlama nelere sebep oldu!

Baraj dizisinde bir yanlış anlama nelere sebep oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin 20 Ekim akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Nazım ile Nehir arasına Tarık bir kez daha girecek.

Tarık, nişanlısını tanıştırmak için Nazım ve Nehir’in yanına gidiyor ve onları nişana davet ediyor. Tarık ile Nazım sandığı için birlikte olan Nehir, bu nişana gitmek istiyor. Ancak Nazım, bunu hala Tarık’ı sevdiği şeklinde anlayarak sert bir karşılık veriyor.

Nehir ve Nazım arasındaki bu sert tartışma yine aralarının bozulmasına sebep olacak. Nazım, ya Nehir’i kaybetme pahasına bu tavrına devam edecek ya da geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe bakacak. Nehir’in Nazım ile birlikte görünmek için nişana gitmek istemesi de oldukça anlamlı. Ancak Nazım, bu konuyu hala Tarık’a ilgisi olduğu şeklinde yorumluyor.

Baraj dizisi, artan reytingleri ile Salı akşamları biraz daha iyi pozisyonda. Hikayenin ilerlemesi ve olayların bir bir ortaya çıkması, izleyicilerin de ilgisini çekmişti. Şimdi ise çatışmaların yaşandığı sahnelerin de ilgiyi artırması bekleniyor.

İşte Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisi 10. bölümden 2. fragman: