Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen, sosyal medyayı ikiye böldü!

Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen, sosyal medyayı ikiye böldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranında başladı ve 2 bölüm de yayınlandı. Reytingler çok iyi, sosyal medya dönüşleri olumlu, hikaye sevildi, başrol oyuncuları yerli yerinde ve işler yolunda….Caner Cindoruk, evli ve eşini aldatan Volkan rolünde… Cansu Dere, aldatılan güçlü kadın Asya’ya hayat veriyor. Derin ise, evli adam ile aşk yaşayan ve ondan hamile kalan kadına hayat veriyor.

Sadakatsiz dizisinde izleyiciler arasında yaşanan bir polemik, sosyal medyada bir süredir devam ediyor. Bu yaşanan ihanet çemberinde kim daha çok suçlu konusu sosyal medyada izleyicileri ikiye bölmüş durumda.

Dizinin 21 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 3. bölümünde Asya, eşi Volkan ile Derin’in ilişkisinin 3 aydır değil, 2 yıldır sürdüğünü öğreniyor. Yani en yakınındaki Derya bile Asya’ya yalan söylüyor. Çünkü ilişkinin 3 aydır sürdüğünü Derya söylemişti. Ancak yaşananları yakından bilen Derya, hem Asya’ya daha önce bir şey söylemeyerek hem de ilişkinin başlama zamanını doğru anlatmayarak bir kez daha onu kandırmış oldu.

Ayrıca Derin hamile ve bebeğini doğurmak istiyor. Dizi hayranları ise olayların bu noktaya gelmesinde en çok suçlunun Volkan mı yoksa Derin mi olduğu konusunu tartışıyor.

Asya’nın düştüğü duruma bir izleyici şu yorumu bıraktı: “Düşünsenize hayat arkadaşınız ve en yakın dedikleriniz bile kuyunuzu kazıyor ve aptal yerine koyuyor, çok zor bi durum, düşmanıma bile yaşatma rabbim. ”

Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen, sosyal medyayı ikiye böldü! 2

Bir başka izleyici ise Derin karakterine öfke kusuyor. İzleyicinin yorumu şöyle: “Kızın kendi aklı kendi fikri var evli bir adamla beraberse ve ondan bir çocuğu olacaksa bu tabi ki de sadece erkeğin suçu değil. Tamam erkek evli ama o kadın da insan yani, biraz karakteri olmalı bir insanın… Kadın da erkek kadar suçlu…”

Volkan’ın suçlu olduğunu düşünenler ise şu sözlerle bu durumu açıklıyor: “Öteki kadına değil erkeğe suç bulun. Evli olan tarafın sorumluluğu var. Bekar olan imza atmamış, bir söz vermemiş topluma. Aldatma olayında bekar kadını değil evli erkeği cezalandıracaksınız.”

Dizinin hayatına kötü etki yarattığı izleyiciler de var. Bir dizi takipçisi, “Bu diziyi izleyince etrafımdaki kimseye güvenmemeye başladım” sözleriyle şaşırttı.

Sosyal medyada Sadakatsiz dizisi sonrasında aldatma üzerine çok farklı yorumlar yapılıyor. Dizinin izleyicileri fazlasıyla etkilediği sosyal medya yorumlarından gayet iyi anlaşılıyor.