Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde final olmasın ama hikaye de hızlansın!

Baraj dizisinde final olmasın ama hikaye de hızlansın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin şimdiye kadar 5 bölümü yayınlandı. Mart ayında ekrana gelen ilk iki bölüm çok beğenilmişti. Aradan geçen 5 ayın ardından yeniden ekrana dönen Baraj dizisinin düşük reytingleri izleyenleri bir hayli üzüyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinin de yavaş ilerlemesi ayrı bir dert… Nehir hala Tarık’ı Nazım sanıyor… Tarık da durumdan istifade Nehir’i kazanmak için yalanlar üzerine bir aşk kurabileceğine inanıyor. Nazım ise çekingen ve geri planda, adeta silik bir görüntü çiziyor.

İşte bu ordamda Baraj dizisi hayranları hikayenin ruhsuzluğuna yönelik şikayetlerini artırdı. Dizinin yavaş temposu bir yana, hikayenin anlatım şekli de büyük beklenti içindeki izleyicileri şaşırtıyor.

Dizinin final yapmamasını dilediklerini belirten izleyiciler, artık Nehir’in Nazım gerçeğini öğrenmesini ve daha heyecanlı sahnelerin gelmesini bekliyor.

İzleyiciler Nehir karakterini hem Nazım’a hem de Tarık’a yakıştırıyor. Bu konuda bir bölünmüşlük de sosyal medya yorumlarına yansımış durumda.

Baraj dizisinin 6. yeni bölümü 22 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Tarık ve Nehir başbaşa bir bankta oturuyor ve öpüşmeleri an meselesi. Peki Nazım bu duruma müdahale edecek mi? Beklentiler bu yönde ama izleyip göreceğiz.