Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde Gizem Karaca, başa bela mı olacak, yoksa kurtarıcı melek mi?

Baraj dizisinde Gizem Karaca, başa bela mı olacak, yoksa kurtarıcı melek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin 17. yeni bölümü 8 Aralık Salı akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

Dizinin yeni bölümünde Halil’i öldürmekle suçlanan Nazım, neler olduğunun farkında bile değil. Zahra ve Tarık’ın kendisine kurduğu tuzaktan habersiz olarak hapsi boylayan Nazım, Halil cinayetinin bir numaralı şüphelisi konumunda. Nehir de yaşananlar karşısında ne yapacağını bilemez bir konuma düştü. Nazım ile Nehir, hayatlarının başkaları tarafından sürüklenmesinin acısını yaşıyor.

Nazım’a yardımcı olması için gelen avukat Bahar ise başının belası mı olacak yoksa kurtarıcı meleği mi? Bahar’ın ağabeyi, Nazım’ı içerde tutmak istiyor ve Bahar’dan da sadece susmasını bekliyor…

Gizem Karaca, dizinin 17.bölümüne bomba gibi bir giriş yapacak. Nazım’ın suçsuz yere hapis yatmasına gönlü razı değil gibi bir izlenim veriyor. Belki de Bahar ile Nazım arasında bir şeyler de yaşanabileceğine yönelik izleyicilerin bir öngörüsü de var.

Dizi hayranları da Baraj’da iyice yükselen gerilimle yeni bölümleri merakla bekliyor.

En son Şampiyon isimli TRT1 dizisinde rol alan Gizem Karaca’nın ilk kez izleyicilerle buluşacağı Baraj dizisinin 17. bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.