Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı çelme taktı, Kuzey Yıldızı’nı birincilikten etti! Sen Çal Kapımı kurtuluşunu müjdeledi!

Gönül Dağı çelme taktı, Kuzey Yıldızı’nı birincilikten etti! Sen Çal Kapımı kurtuluşunu müjdeledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reyting sonuçları dizilerin durumları konusunda çok önemli bilgiler sunuyor. 5 Aralık Cumartesi akşamı da yayınlanan 4 dizi arasında çok önemli gelişmeler yaşandı. TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Gönül Dağı dizisi adeta raco kesti.

İlk başladığı günden bu yana tüm kategorilerde herhangi bir izleyici sınıflaması ayırımı olmaksızın iyi reytingler alan Gönül Dağı dizisi, dün yayınlanan 7. bölüm ile birlikte daha önce birinci olamadığı total grubunda Kuzey Yıldızı’na adeta çelme taktı. Her bölüm üzerine ekleyerek hem hikayesini geliştiren hem de izleyici kitlesini artırmayı başaran Gönül Dağı dizisi, daha önce AB ve ABC1 gruplarında elde ettiği zirve keyfini, bu hafta total grubunda da yaşayarak büyük başarısını taçlandırdı.

Kuzey Yıldızı dizisi ise Show TV ekranında yine etkili bir performans ortaya koydu ve totalde ikinci sırayı elde ederken, AB ve ABC1’de ise daha önceden de olduğu gibi daha düşük reyting oranlarına katlanmak durumunda kaldı. AB grubunda ilk 10’da yer alamayan Show TV’nin dizisi, ABC1 grubunda ise ancak 8. sırayı elde edebildi.

Gönül Dağı çelme taktı, Kuzey Yıldızı'nı birincilikten etti! Sen Çal Kapımı kurtuluşunu müjdeledi! 9

Cumartesi akşamlarına geçen Sen Çal Kapımı dizisi ise dün akşam adeta kurtuluşunu müjdeledi. Dizi hafta içi yayınlandığı dönemde bir hayli izleyici kaybına uğramıştı. Ancak dün yayınlanan 21. bölümün çok güzel reytingler elde etti ve bu sezon ekranda kalmayı neredeyse garantiledi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolündeki diziye, önümüzdeki haftadan itibaren İlayda Çevik de Bahar karakteri ile katılacak. Yani hikaye daha da heyecanlı bir hale gelecek.

Gönül Dağı çelme taktı, Kuzey Yıldızı'nı birincilikten etti! Sen Çal Kapımı kurtuluşunu müjdeledi! 10

Bir Annenin Günahı isimli Kanal D dizisi ise, bir dram yapımından pek de beklenmeyecek düşük reytinglerle yoluna devam ediyor. Dizi dün akşam hiçbir kategoride ilk 10 program arasında yer alamadı.

Bir miktar reyting yükselişi sağlasa da dizinin şansının azaldığını gözlemliyoruz. Hikayede yapılacak düzenlemeler ile belki biraz daha izleyici kazanılabilir. Ancak o zaman Kanal D için Bir Annenin Günahı dizisini devam ettirmek mümkün olacaktır.

Ayrıca Star TV ekranında devam eden İbo Show programının da çok iyi sonuçlar aldığını hatırlatmakta fayda var.

İşte 5 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Gönül Dağı çelme taktı, Kuzey Yıldızı'nı birincilikten etti! Sen Çal Kapımı kurtuluşunu müjdeledi! 11