Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde hikaye hızlandı, bir sorun daha ortadan kalkıyor!

Baraj dizisinde hikaye hızlandı, bir sorun daha ortadan kalkıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanan ve reyting sıkıntısı da yaşayan Baraj dizisinin 13 Ekim akşamı yayınlanacak olan 9.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Son haftalarda daha heyecanlı bir anlatım ile izleyici karşısına çıkan diziye yapılan en önemli eleştirilerden birisi de ruhsuz bir anlatım şekli benimsenmesiydi. Bu durumun değişmeye başladığını biri iki bölümdür görmekte olan izleyicinin de ilgisi artma eğiliminde. Bu da reytinglerin yukarı yönlü düzeltme yapmasına fırsat tanıyor. Dizinin reytingleri geçen hafta bir miktar yükseliş sergilemişti.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayını haberimizde bulabilirsiniz.

Gerçekleri öğrenen Nehir, Nazım’a çok kızgındır. Onu bir daha görmek istemez. Yıkılan Nazım, Nehir’in dolandırıcılıktan arandığını öğrenince onu polislerden son dakikada kurtarır.

Issız bir orman içinde kendine ait olan bir ahşap kulübede onu polislerden saklar. Nazım ve Nehir arasında büyük bir yüzleşme yaşanacaktır. Tarık, Fulya’nın baraja gelmesine şaşırır.

Kemal Bey onu akşam yemeğine davet eder. Yemekte Fulya ve ailesinin evlilik baskısı onu bunaltır. Nehir’i aklından çıkaramayan Tarık, Nehir’i ve Nazım’ı saklandıkları kulübede bulur. Nehir’in karşısına tüm pişmanlığıyla çıkar.

Nehir, Tarık ve Nazım arasında bir karar verecektir.