Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu öyle bir laf çarptı ki, sözleri kimlere gitti?

Onur Büyüktopçu öyle bir laf çarptı ki, sözleri kimlere gitti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, televizyon programlarında yer almaya devam ediyor. Çarkıfelek’in ardından Kanal D’nin bir başka programı Gelinim Mutfakta’yı sunmakta olan Onur Büyüktopçu, dizilerde iyice uzaklaştı.

Kiralık Aşk’taki Koray karakteri ile akıllara yazılan oyuncu; Yemekteyiz, Damat Bayıldı ve Çarkıfelek’ten sonra şimdi de Fatih Ürek’ten boşalan Gelinim Mutfakta programını sürdürmenin çabası içinde.

Ünlü oyuncu, dikkat çeken performansı ile hayranlarından ilgi görüyor. Sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çeken Büyüktopçu, öyle bir laf söyledi ki, ifadeleri birçok kişiye gitti.

Son günlerde Hatay, Trabzon, Kahramanmaraş gibi illerimizde yaşanan yangınlarla ilgili sabotaj iddiaları ortaya atılmıştı. Onur Büyüktopçu, tam olarak bunları mı kastediyor, yoksa bir genelleme mi yaptı bilinmez, ancak sözleri kötülük peşinde olan herkese gitti.

Oyuncu, şu mesajı ile takipçilerinden de destek boldu:

Herkese hayırlı ve güzel haftalar, bol müjdeli, bol huzurlu ve sağlıklı haftalar dilerim, her yeri yakan, hayvana zarar veren, kadına şiddet uygulayan, kolay yoldan para kazanmaya çalışan kötü ve vicdansız insanlar dilerim hepimizden uzak olur❤️????????

Onur Büyüktopçu öyle bir laf çarptı ki, sözleri kimlere gitti? 7