Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde kötü adam olmanın mükafatını yaşıyor!

Baraj dizisinde kötü adam olmanın mükafatını yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinin 16.yeni bölümü yarın akşam izleyicilerle buluşacak. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.

Özellikle, Nazım’ın üzerine oynayan Tarık artık dizinin net kötü adamı konumunda… Nehir’i elde etmek için yapmayacağı şey kalmayan Tarık karakterinde Burak Yörük ise çok iyi bir performans gösteriyor ve kariyeri adına da bu karakter çok iyi bir çıkış yapmasını sağladı. Yörük’ün performansı hem inandırıcı hem de bu role çok iyi uyum sağladığını söyleyebiliriz.

Peki dizinin 16.bölümünde başka neler yaşanacak? İşte detaylar: Tarık’ın, cinayeti Nazım’ın üzerine yıkma planı yolunda gitse de Halil’i onların öldürdüğünü bilen gizemli kişi peşini bırakmamıştır. Bu gizemli kişi ilk hamlesini yapmıştır; Tarık’ı hiç tahmin etmediği bir şey bekliyordur.

Nehir, başına gelen kötü durumdan kurtulmayı başarsa da, kendini çok kötü hissediyordur.

Bu yüzden Nazım, Nermin’in söylediği yalanı öğrenir öğrenmez Nehir’i yanına çağırdığında Nehir bir saniye bile düşünmeden Nazım’ın yanına gider.

Ama Tarık’ın planı yüzünden Nazım ve Nehir’in birlikte mutlu olduğu günler ne kadar sürecektir?