Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’da savaş başladı, tarafınızı seçseniz iyi edersiniz!

Zümrüdüanka’da savaş başladı, tarafınızı seçseniz iyi edersiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ve Alp Navruz başrollerde yer alıyor. İkinci sezonda kadroya katılan İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu da hikayede etkili karakterlerde yer alıyor. Selim Bayraktar ve Hatice Arslan ise müthiş performansları ile yine alkışı hak ediyor.

Zümrüdüanka dizisinin 13. bölümü tam bir Zümrüt savaşına sebep olacak. Bu savaş Serhat ile Cihan arasında yaşanacak. Zümrüt, Serhat’a artık çizgiyi çekiyor. “Beni kazada öldü bil” diyerek de net bir mesaj veriyor.

Işık’ın bakıcısı olduğunu söyleyen Zümrüt ile Cihan arasındaki yakınlaşma ise büyük kavgaya neden olacak. Serhat ile Cihan ilk kez karşı karşıya gelecek. İşler fena kızışacak. Zümrüt’ün her şeyi hatırlamaya başlaması işleri daha da karıştıracak. Abbas büyük telaş yaşıyor. Serhat işleri bir türlü yoluna koyamıyor.

Zümrüdüanka dizisinin 13. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Çok heyecanlı ve aksiyon dolu sahneler var. Yeni bölümü iple çeken izleyicilere de şu mesaj net olarak veriliyor: “Savaş başladı, tarafınızı seçseniz iyi edersiniz.”