Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde öyle bir itiraf geldi ki, her şey karışacak!

Baraj dizisinde öyle bir itiraf geldi ki, her şey karışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının yükselen yıldızı diyebileceğimiz Baraj dizisi, hikayenin sürükleyici hale gelmesi ile birlikte daha çok ilgi görüyor. İzleyiciler, ikinci sezonun ilk bölümlerine fazla ilgi göstermemişti. Bunun sebebi de hikayenin donuk olması ve ruhsuz bir anlatımı seçilmesiydi… Ancak işler değişti. Nazım ile Tarık arasındaki sır ortaya çıkınca düğümlenen hikaye açıldı.

Baraj dizisinin yeni bölümleri de daha heyecanlı hale geldi. Sadece izleyiciler için değil, sette tüm oyuncular da motivasyonu yüksek bir şekilde çalışmaya başladı. Başrol oyuncuları Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük son röportajlarında hikayedeki değişimin kendilerine olumlu yansımalarını anlatmıştı… Şimdi ise izleyiciler yeni bölümlerde neler olacağını daha çok merak ediyor.

Nazım ve Nehir bir yola girmişken, Tarık, Nehir’in peşini bırakmaya hiç niyetli değil… Tarık, sırf Nehir’i kıskandırmak için nişanlandığını itiraf ediyor. Nehir’i yeniden kendisine aşık etmeye çaba harcayan Tarık, “Ben seni seviyorum Nehir” diyerek büyük bir çatışmanın da fitilini yeniden ateşledi…

Nazım ise aklını karıştıran kişi yine Nermin olacak. Nehir ve Tarık’ın konuşmalarını gören Nermin, bu durumu Nazım’a söylüyor…

Baraj dizisinin 3 Kasım Salı günü yayınlanacak olan 12. bölümünde yine büyük olaylar yaşanacak. İşte yeni bölümden ilk görüntüler: