Ana sayfa Dizi Fragmanları Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ayrılık mı var, işte olay sahne!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ayrılık mı var, işte olay sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı dizilerinden Uyanış Büyük Selçuklu, Pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Çukur dizisini totalde birinciliği elde etmesi ile haftalardır süren üstünlüğünü kaybeden TRT1 dizisi, AB ve ABC1 gruplarında ise birincilikler almayı sürdürdü.

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Ekin Koç, Sevda Erginci, Mehmet Özgür ve Gürkan Uygun’un başrollerinde yer aldığı dizinin heyecanlı bölümlerine bir yenisi daha eklenecek. 2 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de yayınlanacak olan 6. bölüm yine aksiyon dolu geçecek.

“İntikam vakti geldi Sencer” sözleriyle başlayan dizinin 6. bölüm fragmanında, Ekin Koç’un canlandırdığı Ahmet Sencer karakterini yine büyük bir sınav bekliyor. Bizans askerleri ile çevrilen ve kardeşinin intikamını almak için Sencer’e kılıç çekenler aynı zamanda mert de değil…

Ahmet Sencer önce kılıç darbesi ile yaralanıyor ve sonra da uçurumdan aşağıya atılıyor. O onlarda Turna’nın ise yüreğinde büyük bir sızı oluşuyor…

“Ahmet Sencer ölecek mi?” sorusu soruluyor. Ancak ‘başroller ölmez’ diye bir gerçek de var… Sencer, bir şekilde kurtulup, yaşayacaktır… Bu arada Ekin Koç’un da çok iyi bir performans sergilediğini hatırlatalım. Ayrıca oyuncunun geçtiğimiz hafta bir dövüş sahnesinde parmağından yaralandığı da ortaya çıkmıştı.

Dizinin hayranlarını heyecana sürükleyecek 6. yeni bölümden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz…