Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde sorun çözüldü, her şey daha iyiye gidiyor!

Baraj dizisinde sorun çözüldü, her şey daha iyiye gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Mart ayında ilk 2 bölümü yayınlanan Baraj dizisinin, ikinci sezon dönüşü pek de olumlu olmamıştı. Dizinin düşük reytingleri herkesi kaygılandırmıştı. Ancak Fox TV, yapımın arkasında durdu ve final ihtimalini bir kenara bıraktı. Bu desteğin yanı sıra hikayedeki düzelme de yeniden dizinin ilgi görmesini sağladı.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 10.bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Hikayenin iyice heyecanlı bir hal almaya başlaması, izleyicilerin de dikkatini çekti.

Önceki bölümlerde donuk bir anlatım tarzının tercih edildiği dizide, ruhsuz bir görüntü hakimdi. Ancak son bölümlerde bu konuda düzelmeler yaşandığı, hikayenin de hızlanması ile reytinglerin yükseldiği görüldü.

Yani anlatım tarzında yaşanan düzelme, diziye çok olumlu yansıdı. Reytinglerde yaşanan çıkış hamlesi, fragmanlara da yansıdı. Artık Baraj dizisinin fragmanları daha çok izlenmeye başladı. Hatta 10.bölümden yayınlanan göründüler youtube trendler listesinde 9. sıraya kadar yükseldi. Kısa sürede 1 milyon civarında izlenme elde edildi.

Baraj dizisinde sorun çözüldü, her şey daha iyiye gidiyor! 7

Tüm bu gelişmeler Baraj dizisi adına önemli adımlar olarak dikkatleri çekiyor. Nehir ve Nazım arasındaki gerçeğin ortaya çıkması her şeyin yoluna girmesini sağlıyor. Elbette ki, karakterlerin bu durumu hazmetmesi biraz zaman alacak. Ancak izleyici açısından bakıldığında hikayenin daha etkili bir hale gelmiş olması sevindirici.

Burak Yörük, Tarık karakterinde çok başarılı işler yaptı. Bundan sonraki bölümlerde daha az sahnesi olabilir. Ancak oyunculuk performansı ile dikkat çektiğini hemen söylemek lazım.

Feyyaz Duman’ın daha çok öne çıkacağı sahneler göreceğiz. Kadın dizisinden sonra ünlü oyuncu yine kendisine hayran bıraktırıyor.