Ana sayfa Dizi İzle Masum 17 Ekim Cumartesi 209. bölümde Rashi zor duruma düştü

Masum 17 Ekim Cumartesi 209. bölümde Rashi zor duruma düştü

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Masum dizisinin 17 Ekim Cumartesi günü izleyicilerle buluşacak olan 209. yeni bölümünde neler yaşanacak? Dizide Rashi zor bir durumda. Neler olacağının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Masum’da bugün Rashi doğum için Amerika’ya gitmek için yola çıkar. Yolda sancılanan Rashi çaresizce yardım bekler. Haberi alan Gopi bir an önce onların yanına gitmeye çalışır. Gopi zamanında yetişebilecek mi?

Urmila Rashi’yi bebeklerini Amerika’da doğurmaya ikna eder. Amerika’ya Rashi’yle birlikte gitmeyi planlayan Urmila apar topar pasaport çıkartır. Hetal’in kendileriyle gelmesini istemeyen Urmila onun pasaportunun üstüne su döker.

Fakat kurduğu tuzaklar Urmila’nın başına daha beter bir sorun açar ve kendi pasaportu yırtılır. Rashi ise yolda aniden sancılanır. Yolda kalan Rashi ve Cigar ne yapacaklarını şaşırır. Gopi’ye ulaşmayı başaran Cigar ondan yardım ister. Gopi Rashi’nin yanına zamanında yetişebilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel