Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde tüm planlar alt üst oldu, yeni karakter her şeyi değiştirecek!

Baraj dizisinde tüm planlar alt üst oldu, yeni karakter her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında her hafta hikayesi ile daha da ilginç bir noktaya ilerlemekte olan Baraj dizisinde şimdiye kadar 16 bölüm geride kaldı. dizinin 17. yeni bölümünde neler yaşanacağı da çok merak ediliyor.

8 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde dikkat çeken gelişmeler yaşanacak. Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Tarık Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden detaylar ortaya çıktı.

Nehir’i elde etmek ve Halil’in ölümünü de başkasının üzerine yıkmak için Nazım’ı kurban seçen Tarık, amacına ulaşıyor… Nazım, tutuklanırken onu kurtarmaya gelen isim Bahar olacak… Bahar, dizinin yeni karakteri. Avukat Bahar karakterini ise Gizem Karaca canlandıracak.

Baraj dizisinde tüm planlar alt üst oldu, yeni karakter her şeyi değiştirecek! 8

Karaca, Baraj dizisinin 17. bölümüne güçlü bir giriş yapacak ve yeni karakterin hikayede nasıl değişimler yaratacağı da merakla bekleniyor. Hakan’ın Nehir’e olan ilgisi biliniyor. Ayrıca Bahar, Nazım için farklı planları olan Hakan’ın avukat kardeşi. Nazım’ı içeride tutmak için Hakan kardeşini kullanmak istiyor ama Bahar pek de onu dinleyecek gibi durmuyor.

Baraj dizisinde tüm planlar alt üst oldu, yeni karakter her şeyi değiştirecek! 9

Dizinin 17. bölümünde yine kaybeden isim Nazım… Tam da Nehir ile arayı bulmuşken yaşanan bu talihsizlik ile Nazım’ın hayatı yine kararacak. Peki yeni bölümde başka neler olacak? İşte detaylar…

Tarık’ın planı işe yaramış, Halil’in cesedinin Nazım’ın bahçesinden çıkması Nazım’ı esas şüpheli yapmıştır. Nehir, rahatsız olsa da Nazım’ı kurtarabilmek için Hakan’dan yardım ister.

Hakan, Nazım için başarılı bir avukat olan kardeşi Bahar’ı getirmiş olsa da Hakan’ın Nazım için
bambaşka planları vardır… Bahar, Nazım’ı yeniden hapse girmekten kurtarabilecek midir?