Ana sayfa Sosyal Medya Bir psikopatı daha Masumlar Apartmanı dizisi kaldıramaz!

Bir psikopatı daha Masumlar Apartmanı dizisi kaldıramaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başaran Masumlar Apartmanı, her yeni bölümü ile izleyicilere farklı duygular yaşatmayı sürdürüyor. Dizinin çok başarılı bir gidişatı var. İlk 4 bölümde sergilenen performans sezona yayılır ise, bu sezonun en iyi çıkış yapan dizisi olması kesin gibi duruyor.

Şimdiye kadar sezon boyunca elde edilen reytinglerde en iyi sonuçlar da Masumlar Apartmanı aldı. TRT1 adına da çok başarılı bir proje olduğu bir gerçek. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öyküsünden alıntılanan hikayesi ile Masumlar Apartmanı, uzun yıllardan bu yana ekrana gelen en farklı yapım konumunda…

Han ile İnci evlendi… Ancak Han’ın kıskançlıkları ve bazı takıntıları dikkatleri çekiyor. Bu detaylar dizinin 5. bölüm fragmanına yansıdı. Han da psikopat mı? İşte bu soruyu izleyiciler sormaya başlayacak? Hatırlanacağı üzere son bölümde İnci de bu soruyu Han’a sormuştu.

Safiye ve Gülben’i psikopat olarak gören İnci, Han ile anlaşmazlıklar yaşayacak. Han, henüz gerçek yüzünü göstermedi mi? İzleyicilerin aklında bu soru var.

Bir psikopatı daha Masumlar Apartmanı dizisi kaldıramaz! 7

Sürekli çöpleri eşeleyen Han’ın kardeşleri gibi psikopat olduğunu düşünen izleyiciler, “Baksanıza çöpleri eşiyor sürekli, akli dengesi yerinde olan böyle bir şey yapar mı? Ayrıca 4 günlük tanıdığın adamla da evlenmezsin” diye yazıyor.

Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han karakterinin izleyicide bir kabulü vardı. Yani, dizi hayranları bu karakteri çok sevmişti. Şimdi ise İnci ile yaşayacağı problemler ile farklı yüzünü sergilemesi beklenen Han’dan izleyiciler nefret etmeye mi başlayacak?

Han’ın “Seni saklamak istiyorum” şeklindeki sözü de akıllara takılı kaldı. Birçok izleyici, “İnci’nin sonu da Kırmızı Oda olacak” diyerek Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakterinin Doktor hanım ile buluşmasına atıf yapıldı.

Masumlar Apartmanı dizisinin Kırmızı Oda ile bir etkileşime geçmesini isteyen izleyicilerin talepleri bakalım TRT1 ve TV8’i ikna etmeye yetecek mi?

13 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 5. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar…