Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin hikayesi gerçek çıktı! Biran Damla Yılmaz aynısını gerçek hayatında yaşadı!

Baraj dizisinin hikayesi gerçek çıktı! Biran Damla Yılmaz aynısını gerçek hayatında yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Biran Damla Yılmaz, Baraj dizisindeki hikayenin aynısını gerçek hayatta yaşamış! Baraj dizisi ile ekrana dönen Biran Damla Yılmaz, Mart ayının ortalarından bu yana kendisini karantinaya almıştı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle Baraj dizisinde set çalışmaları durduruldu. Biran Damla Yılmaz da bunun üzerine Yalova’da bir çiftliğe giderek 1,5 ay kadar burada kaldı Sonrasında İstanbul’daki evine dönüş yapan oyuncu, bu dönemi kendisini geliştirme çabalarıyla geçirdiğini söyledi.

Instagram canlı yayınına katılan ünlü oyuncu, kitap okuduğunu, resme yöneldiğini ve yeni bir müzik aleti çalmaya başladığını ifade etti. Yılmaz, “Kendimi gerçekten geliştirmek istedim. Ruhumu beslemek istedim. Biraz yoga yaptım, biraz meditasyon yaptım. Yani kendime dönme dönemiymiş gibi geçirdim” dedi.

Baraj dizisine yeni başladığı ve pandemi nedeniyle mecburi ara verdiklerini hatırlatan oyuncu, projenin devam edeceğini açıkladı. Bu durumun bir şanssızlık olduğunu kabul eden Biran Damla Yılmaz, “Çok kalabalık bir ekip olduğumuz için, insanların sağlığını tehlikeye atmak durumunda kalacaktık. Gerek yok öyle bir şeye. En azından bu dönemde dinlenip, full bir enerji ile sete geri dönmek daha iyi olur diye düşündük” ifadesini kullandı.

“Nehir karakteri gibi internetten birisiyle tanışmaya çalışır mıydın?” şeklindeki soruyu yanıtlayan oyuncu, herkesi şaşırttı.

Baraj dizisinin hikayesi gerçek çıktı! Biran Damla Yılmaz aynısını gerçek hayatında yaşadı! 7

Baraj dizisinde Nehir karakterinin internet üzerinden Nazım ile tanışmasının birebir aynısını Biran Damla Yılmaz da gerçek hayatında yaşamış. Ünlü oyuncu, yabancı birisiyle 1 yıl kadar yazıştıklarını ve sonra buluştuklarını itiraf etti.

İşte ünlü oyuncunun açıklaması: “Kısmen benzerini yaşadım. Yabancı gelmedi. Bu kadar kendimi kaptırmamıştım ben. Yine de aslında sosyal medya üzerinden tanışmıştık ve 1 yıl boyunca hiç böyle sıkılmadan, sohbetler edip geyikler yaparak zamanımız geçmişti. O, bu tarafa gelmişti. Ama burada görüşememiştik. Sonra, ‘ben geliyorum’ dedim. Onun olduğu ülkeye gittim. Yabancı birisiydi.”

Kendisinin ikili ilişkiler kısmına çok girmeden böyle bir deneyim yaşadığını anlatan Biran Damla Yılmaz, arkadaş ilişkisi şeklinde bir iletişim yaşadığını ifade etti.

Röportajdan izleyebilirsiniz: