Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaros dizisi elinde patlayan Çağatay Ulusoy’a bomba dizi teklifi!

Barbaros dizisi elinde patlayan Çağatay Ulusoy’a bomba dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinin 3. sezonuyla birlikte final yapmasının ardından Çağatay Ulusoy, en son ekranda Menajerimi Ara isimli Star TV dizisinde konuk oyuncu olarak görünmüştü.

Ünlü oyuncunun TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros dizisi ile anlaştığı haberleri de yaz aylarını daha da çok ısıtmıştı. Ancak Oruç Reis karakteri için TRT1’in Engin Altan Düzyatan ısrarı sonrası, Çağatay Ulusoy’un projeden ayrılmak durumunda kaldığı da ortaya çıkmıştı.

Çağatay Ulusoy’u heyecanla ekranda bekleyen hayranları ise Barbaros dizisi olmayınca büyük hüsran yaşamıştı. Ancak oyuncuya yeni ve güçlü bir teklifin olduğu da belirlendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yeni gözdesi Çağatay Ulusoy…

Diziler konusunda titiz bir çalışma yapan BluTV’nin Yeşilçam isimli yeni dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Çağan Irmak’ın başında bulunduğu proje için de Çağatay Ulusoy’a başrol teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu teklifi kabul edecek mi bilinmiyor ama hayranları, yeni bir dizide yer almasını çok istediklerini sosyal medyada yorumlarına yansıtıyor.