Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde ayrılık kararı bir gerçeği ortaya çıkarttı!

Kefaret dizisinde ayrılık kararı bir gerçeği ortaya çıkarttı!

tarafından ker_def

Kefaret dizisinde Pazar akşamı 3. bölüm yayınlanacak. İlk iki bölümü büyük ilgi gören dizide Zeynep ve Sinan’ın yaşadıkları ise izleyicilere dokunacak… Kızının hasreti ile geçen yıllarında bir tek yanında Sinan’ı gören Zeynep, şimdi onu da bıktırdı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi öyle güzel akıyor ki, izleyiciler son derece memnun. Ne de olsa Zülfü Livaneli’nin kitabından uyarlandı ve Mahinur Ergun gibi usta bir ismin ellerinde senaryolaştı…

Sinan artık eski hayatına dönme kararı alıyor. Ancak Zeynep’in öyle bir sözü var ki, Sinan bile duyduklarına inanamıyor. Zeynep’in gerçekten Sinan’ı sevdiğine yönelik en önemli söz de aslında bu oldu. Kefaret dizisinin 3. bölüm 2. fragmanında Zeynep, eski hayatına dönme kararı alan ve ona veda eden Sinan’a şöyle söyledi: “Şimdiye kadar kızımı özledim, şimdiden sonra seni mi özleyeyim.”

İşte bu sözlerin anlamı da büyük. Bakalım 6 Aralık Pazar akşamı Kefaret dizisinde Zeynep ve Sinan’ın durumu nasıl gelişecek… Ayrıca diziye yönelik izleyici ilgisinin de giderek arttığını görebiliyoruz. Sosyal medyada yorum yapan birçok kişi, Kefaret’i çok sevdiklerini dile getiriyor.

Aynı zamanda ilk iki bölümün reytingleri de çok iyi geldi. Artık Pazar akşamları, Arıza’nın elinden en çok izlenen dizi unvanını alan Kefaret, yoluna emin adımlarla devam edecektir.

İşte 6 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 3. bölümden 2.fragman:

Peki dizinin 2. bölümünde neler yaşanmıştı?

Meltem’i hastanelik eden Can panikle evden kaçar ve kayıplara karışır. İntihar girişimi sonrası hastaneye kaldırılan Zeynep, Meltem’i polis ifadesinde Can’dan söz etmemesi için tehdit eder. Sinan Elif’i kaçıranın kendisi olduğu mesajını atan kişinin izini bulur ve hemen harekete geçmek ister. Zeynep Sinan’ın bu girişiminin kızını sonsuza kadar kaybetmesine neden olabileceğine düşünerek ona engel olacak, yeni gelen bir mesaj ile allak bullak olacaktır.