Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaros dizisi olmadı, işte Çağatay Ulusoy’un önündeki yeni teklif!

Barbaros dizisi olmadı, işte Çağatay Ulusoy’un önündeki yeni teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Show TV tarafından satın alınan Şeref Sözü dizisi Tims & B Yapım tarafından hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncusu olması için Sen Anlat Karadeniz’de Tahir karakteri ile büyük ilgi gören Ulaş Tuna Astepe’ye teklif götürüldüğü ortaya çıkmıştı. Gazeteci Ayşe Arman bu iddiayı ortaya atmıştı. Ancak gelen son bilgiler Ulaş Tuna Astepe’nin Şeref Sözü dizisini reddettiği şeklinde. Astepe’nin TRT1’de yayınlanacak Barbaros dizisinde rol alması bekleniyor.

Senaryosunu Eda Tezcan’ın yazmakta olduğu Şeref Sözü dizisinin başrolü için iddialı bir isim aranıyor… Yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’ın yaptığı dizi için en son Çağatay Ulusoy ile görüşmeler yapıldığı ortaya çıktı.

Barbaros dizisinde Oruç Reis karakteri için anlaşma sağlanan Çağatay Ulusoy’un projeden ayrıldığı ise geçen gün ortaya çıkmıştı. TRT’nin Engin Altan Düzyatan ısrarı sonucunda Çağatay Ulusoy’un projeden çekildiği kulislere yansımıştı.

Hakan Muhafız dizisiyle Netflix’te izleyicileriyle buluşan Çağatay Ulusoy, şayet Şeref Sözü dizisini kabul eder ise, uzun bir aradan sonra televizyona dönüş yapmış olacak.

Dizinin çekimlerinin de Mardin’de yapılacağı belirtiliyor.