Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış 3. bölümde reytingler yine kritik önemde!

Bay Yanlış 3. bölümde reytingler yine kritik önemde!

tarafından ker_def

Bay Yanlış dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İlk 2 bölümü beğeni toplayan yapıma sosyal medyadaki destek giderek artıyor. Reytinglerde ise ilk bölüm gelen düşük oranlar, ikinci bölüm sergilenen yükseliş ile dengelenmişti. Bay Yanlış dizisinin 10 Temmuz Cuma ünü yayınlanacak olan 3. bölümünün reytingleri de kritik önem taşıyor. Dizi yükselişi sürdürecek mi, yoksa duraklama mı yaşayacak? Reytinglerde bir düşüş ise pek beklenmiyor…

Can Yaman ve Özge Gürel’i başrolde buluşturan Bay Yanlış dizisi, klişe konusuna ve Can Yaman’ın fazlaca vücut gösterisine rağmen izleyiciler tarafından hem eleştirildi hem de beğenildi. Beğenilmenin sırrı ise yapımın eğlenceli ve izleyicileri güldüren sahnelerinin çok olması…

Bay Yanlış 3. bölümde reytingler yine kritik önemde! 8

Peki Bay Yanlış dizisinin 3. bölümünde neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölümünün fragmanı ve özeti:

En son kavga edip anlaşmayı iptal eden Ezgi ve Özgür, birlikte çalışacaklarını öğrendiklerinde şoka girerler. Birbirlerine olan öfkeleri dinecek gibi değildir, bu anlara şahit olan Ozan ne yapacağını bilemez.

Ezgi’nin orada çalışması Ozan için çok önemlidir, Özgür’le konuşup aralarını düzeltmeye çalışsa da pek başarılı olamaz. Bu arada Ezgi’yi ikinci bir şok beklemektedir.

Bay Yanlış 3. bölümde reytingler yine kritik önemde! 9

Yaşadığı bu olay karşısında Ezgi kendini sorgular ve Özgür’e yanlış davrandığını düşünür. Özgür’le arasını düzeltmek istemektedir, soluğu onun yanında alır.

Ezgi’nin düğüne gelmek istemesi, Özgür’ü mutlu eder. İkisi de başlarına geleceklerden habersiz, bir oyun oynamak için yola çıkmaya hazırlanır.