Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisi final yaptı ama Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin rüzgarı dinmedi!

Darmaduman dizisi final yaptı ama Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin rüzgarı dinmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Aslıhan Malbora, geçen sezon Üç Kuruş isimli dizideki performansı ile geniş bir hayran kitlesinin takdirini kazandı. Bu sezon Darmaduman isimli Fox TV dizisinde başrolde izlediğimiz oyuncu, Aytaç Şaşmaz ile de çok başarılı bir partnerlik süreci yürüttü.

Çok iddialı başlayan ve Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olan Darmaduman isimli dizi ne yazık ki yeterince iyi reytingler elde edemedi. Fox TV’nin 9. bölümde yayından kaldırdığı dizi, Aslıhan Malbora için iyi bir deneyim fırsatından öteye geçemedi.

Malbora, son dizisinde Aytaç Şaşmaz ile partnerlik sürecinde izleyicilerden gelen yorumların çok güzel olduğunu ve bunu beklemediğini anlattı. Oyuncu, “Geri dönüşler benim beklediğimden daha güzel oldu. Ben biraz korkarak çıktım oraya ama güzel dönüşler aldık” dedi.

Darmaduman dizisi final yaptı ama Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin rüzgarı dinmedi! 23

Yapımcıların partnerleri birbirine yakışan isimlerden seçtiklerini belirten oyuncu, sosyal medyada Aytaç Şaşmaz ile birbirlerine çok yakıştırılmalarının da aslında özellikle oluşturulmuş bir durumun sonucu olduğunu anlatmış oldu.

Aslıhan Malbora, 2023 yılında da setlerde olmaya devam edecek. Görüşmeler yaptığını ve yeniden setlere dönmek istediğini anlatan oyuncu, henüz netleşen bir proje olmadığı için bilgi veremedi.

Son dönemde büyük popülerlik elde eden Aslıhan Malbora, birçok gencin gönlünü kazandı. Oyuncu, “Benim için çok bir şey değişmedi, kariyerime çok güzel etkisi oldu. Ben aynen devam ediyorum” dedi.